slik 

kapat
  1. kaliteli tripodlar üreten bir firma.
    #3490627 (juan pablo sorun, 04.06.2008 01:20)

© 2008 - uludağ sözlük

slik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. slik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu slik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuru mahmut efendi kahvecisi » tretuvar calismasi » mutlu ol yeter » taze ekmek kokusu » mustafa kemal ataturk » susannah york » badlik amiri » herzwerk ii » gse » yuck fou » umut sarikaya » the midnight meat train » albert einstein » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » futsal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » celestial teapot » alp ustungor » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » turk kizlari » militarist ulkede beden dersi » hazreti muhammed » alderney » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » can yucel cevirisi » yalcin kucuk » tropic thunder » cumartesi tum gun calismak » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » sacriter