skunk anansie 

kapat
  1. 90'ların akılda kalır en muhtesem rock gruplarından bırıdır. 94 ingiltere cıkıslıydılar, vokalıstlıgını kı dınlerken eslık etmeden durulamayacak deborah dyer namı deger skin yapmaktaydı. ayrıldılar.. uzduler.. yasa bogdular..

Unutulmaz albumlerdır,

PARANOIND & SUNBURNT

96 STOOSH

99 POST ORGASMIC CHILL

cruel intentions (seks oyunları) fılmınde secretly adlı parcası soundtrack olarak cıkmıs fılmede muhtesem yakısmıstır.

charlie big potato, brazen, hedonizm, we dont need who you think you are gibi asmıs sarkılar yapmıslardır. Unutulmamalı dınlenmelı, huzura kavusulmalıdır.
    #173273 (yawuz, 16.04.2006 13:15)
  2. funk, punk, reggea karışımı bir müzik yaparlar.weak isimli parçaları da ilk sırada dinlenilmesi gerekenlerden.
    #173928 (oylumunelumune, 16.04.2006 19:51)
  3. skin gibi bir aşmış soliste sahip grup* *
    #173970 (mualla, 16.04.2006 20:24)
  4. bjork le yaptıkları army of me kayıdı mükemmel olan grup.
    #351577 (nightmare, 16.06.2006 22:33)
  5. (bkz: secretly)
    (bkz: hedonizm)
    (bkz: you'll follow me down)
    #989033 (little girl in bloom, 13.12.2006 04:19)
  6. stoosh albümü ile aşmış olan grup.
    #1826103 (jeremy, 26.06.2007 20:44)
  7. lise yılları. yeni yeni bire müzik zevki oluşmaya başlamış. aslında ne bulursak dinliyoruz. isimlerini bilemeden mırıldanıyoruz sadece. zaten sözler falan hak getire. ver ki mır mır.

bir akşam okuldan çıktıktan sonra eve yollandım. yorgunum, hiç unutmuyorum ertesi gün hiç anlamadığım matematikten sınavım var. koltuğa yığıldım, salak salak zap yapıyorum. sonrasında number one tv'de takıldım. bir klip var ama o zamana kadar seyrettiklerimin hiçbirine benzemiyor. muhteşem bir kadın sesi bağıra bağıra şarkı söylüyor, tuvalet duvarlarında böcekler geziyor, şarkıyı söyleyen abla beden dersinde bize eziyet olsun diye yaptırılan köprü hareketini yapıyor.

o zamana kadar yatan ben bir anda dikildim. kitlenmiş televiyona bakıyorum, bir yandan da dua ediyorum, inşallah sonunda grubun ismi yazar diye. şarkı bitmeye yakın altta bant çıktı, skunk anansie - charlie big potato.

hemen aldım bir kağıt kalem yazdım . ama grubun adı hangisiydi acaba? skunk anansie mi charlie big potato mu? bir süre düşünüp işin içinden çıkamadım. her zamanki triple şarkıyı mırıldana mırıldana odama gittim, yalandan matematik çalışır gibi yaptım.

ertesi gün oldu, bok gibi bir sınav oldum. okul biter bitmez de akmar'a yollandım. o zaman mp3 falan yok kaset çektiriyorsun akmar'da. üst katta marmara cafe'ye en yakın olan kitapçının önünde kasetler olurdu hep. oraya gittim, kağıdı cebimden çıkardım ve albümü aramaya başladım. o sırada grubun adının skunk anansie olduğunu öğrendim, çünkü o isim iki ayrı albümde daha yazıyordu. hemen albümleri aldım, walkmanime koydum ve dinlemeye başladım.

işte müzik dinleme açısından miladım o an olmuştur. skin'in sesi, muhteşem bas soloları, nefis sözler. mırıldanma dönemini bitiren de yine skunk anansie'dir.

ama -bok varmış gibi- herşeyin bir sonu var. dağıldılar, beni de dağıttılar. neyse ki skin tek başına da olsa hala alıyor aklımı başımdan.

çünkü she s my heroine.
    #2151872 (sle7in, 18.08.2007 00:15)
  8. http://www.youtube.com/watch?v=xEp8yJPjedU +
    #2286220 (lee ve lee, 09.09.2007 03:23)
  9. http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +

not : kimse burda bir link vermediği içindir. bilmediğim için değil.
    ( çin' de paranoyalar öyküleri - lee ve lee )
    #2286236 (lee ve lee, 09.09.2007 03:27)

© 2008 - uludağ sözlük

skunk anansie başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. skunk anansie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu skunk anansie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marjinal » intel itanium 9015 » namaz kilarken akla gelen kotu dusunceler » turk kizlari » time off » ahmet uckun geray » pumpy » metal slug 2 » amd opteron 8350 » hayatinda hic katirtirnagi yememis fakir insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci