secretly 

kapat
  1. şarkı! * * *

i've been biding my time, been so subtly kind,
    i've got to think so selfishly, 'cos you're the face inside of me.
    i've been biding my days, you see evidently it pays,
    i've been a friend, with unbiased views, then secretly lust after you
    so now he's gone rusty you're bored & bemused
    you wanna do someone else, so you should be by yourself, instead of here with me, secretly
    trying hard to think pure, bloody hard when i'm raw,
    you're talking out so sexually, 'bout boys & girls & your friggin' dreams.
    now you feel lusty, you're hot & confused.
    (so) now you've been busted, you're caught feeling used.
    (you had to do) someone else, (you shoulda been) by yourself,
    instead of here with me, secretly, secretly
    #1139763 (little girl in bloom, 11.01.2007 23:10)
  2. ilginç bir klibe sahip skunk anansie şarkısı.

http://www.youtube.com/watch?v=7M8UxZDk56o +
    #1310243 (krmyrdsn, 16.02.2007 02:00)
  3. ing. el altından; iç içe; için için; gizli; gizlice.
    #2485894 (larker, 18.10.2007 18:35)
  4. cruel intentions filminin soundtracklerinden biri.
    #2542942 (bilmem, 01.11.2007 12:20)

© 2008 - uludağ sözlük

secretly başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. secretly ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu secretly nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne seni cok ozledim bana para gonder » on yargi » yangi » kazim kanat » antu com » milli futbolcu babalarinin oynadigi reklam filmi » sozluk neden sevilir » yuzyilin iyilik hareketi » hayal kirikligi » uyumaya calisanin vucudunda fantezi yapan sinek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games