sibelim 

kapat
  1. çok hoş bir cimilli ibo şarkısı.arabada dinlenilmesi çok tehlikeli durumlara yol açabilir.

dalgalansın saçların, bırak esen yellere
    durma öyle uzağa gel gel sibelim, kaçalım bir yerlere

bulutları kaplamiş, dumana bak dumana
    görünmeden kimseye gel gel sibelim, sığınalım limana

gece olmuş yaylada, kar yagayi yagayi
    yanımda ol ne olur, gel gel sibelim, sensiz içim yanayi

dağların yamacına ay vuriyi vuriyi
    sarılayım beline gel gel sibelim, sensiz aklim duriyi

derenin kenarına neyi beklersin neyi
    el ele tutuşalım gel gel sibelim, gezelim boztepeyi

kız ne kadar güzelsin aklımı aldın benden
    allah yalanı sevmez gel gel sibelim, hoşlaniyorum senden

(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=U4J2k9axg_s +)
    #3415448 (hepimiz caylagiz, 19.05.2008 00:38)
  2. uzun boylu kimse. en önemli özelliği 4 hatundan biri olması.
    #3415456 (bu bi bubi tuzagi mi ki, 19.05.2008 00:39)
  3. selman erdemirci'ye ait bir arap kısrağıydı. diğer ekürileri suzi ve sevimabla ile voltranı oluştururlardı.
    #3415464 (grand ekinoks, 19.05.2008 00:40)
  4. cimilli ibo'nun "ula istemeyun artuk o sarkiyi, kari evlendi, 4 tane usagi var, kizay daaaa" deyip, söylemek icin nazlandigi sarki.
    #3415539 (kararti, 19.05.2008 00:51)

© 2008 - uludağ sözlük

sibelim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sibelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sibelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigarayi birakmak » cita kovalayan manyak antilop » iki sik arasinda kalmak » musa tasdelen » fatal accident » soru soran ogretmenine anket lan bu diyen ogrenci » pol der » uyanin lan » hep onun icin » edward norton a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci