seyir cafe 

kapat
  1. * okuldan sonra gidip 3-4 saat oturup da 10 kişi birer soda, sprite vb. içip kalktığımız mekan. çok gidince sizi seyir odası diye özel bir yere alırlar. 10 kişi yayılırsınız odaya. ohh mis.
    #874366 (kutupsal form, 18.11.2006 00:12 ~ 00:13)
  2. nargilesi süper mekan. hem ankara üniversitesi' ne hem gazi üniversitesi' ne yakın olması sebebiyle günün her saati tıka basa doludur...
    #961093 (Ramirez, 06.12.2006 23:59)
  3. ankara'da nargile içmediğim mekan kalmadı (tamam, sallamiim, en çok bilinen yerlerde içtim işte), test ettim onayladım, ankara'nın en iyi nargile cafesi. garsonları başta yavşaklıkla samimiyeti karıştırır, ama ayarı yediler mi zamanla normalleşirler, kanka muabbeti bile kurabilirsiniz. yemekleri ucuzdur, kalitelidir ve servisi de güzeldir. müzikleri tikky gençliğe yöneliktir, nargile için demet akalın'a katlanırım, sorun olmaz diyosanız gidin görün derim.

(bkz: seyir benim payım nerde lan)
    #2088811 (meviq, 07.08.2007 21:57)
  4. Bursa 'da uludag yolunda sehri yukarıdan gören arabada veya masada servıs alabıleceğiniz ,Bursa merkezle arasında 5 derece ısı farkı olan cay bahçesi.
    #2088841 (Sex Pistols, 07.08.2007 22:02)
  5. besevler subesinin alt katinda kagit oyunlari oynanabilen ancak telefon çekmeyen, girisinde yer bulmakta zorluk çekilen fakat okul sonrasi koltuklarin rahat olmasi insani cezbedici kilsa da ümiyköy'deki ferah ortami aratan cafe.
    #2291678 (casualper, 10.09.2007 04:31)
  6. ankara'da umitkoy'de bulunan, 2 katlı, muhtemelen bölgenin en popüler nargile kafesi. servis kalitesi ve nargilesi vasatın üstündedir, fiyatları diğer semtleri düşündüğümüz zaman gayet güzeldir. bir de bahcelievler'de şubesi varmış daha önce açılan ama oraya gitmedim hiç. özellikle öğle vakitlerinde kreşi andıran bir yaş ortalamasına ev sahipliği etse de gidilesi, yazın terasında nargile içip tavla oynanası mekandır. karikatür kıvamında garsonlarıyla da tanınır, bir tanesinin saç modeli ankara'da efsane haline gelmiştir. arkadan bakınca batman'e benzer bu vatandaş.

(bkz: ma badi)
    (bkz: big babol)
    (bkz: nargile)
    (bkz: kis nargilesi)
    #3186896 (Pulemjot Kalashnikova, 25.03.2008 01:35)
  7. ankara da hd olarak maç yayını yapan ilk kafedir. halen euro 2008 maçları hd olarak devam etmektedir. buyrun sitesi:

http://www.seyircafe.com/ * * *
    #3554807 (seyir, 18.06.2008 18:36)
  8. ankara'da nargileyi en iyi yapan cafelerin başında gelmektedir, nargilesi mükemmeldir. gidebileceğiniz güzel cafeler arasında yer alsa da, cafe her daim tikicanlarla doludur. ben bir ara ray ban gözlük ve marlboro light içmeyenleri almıyorlar sanıyordum o derece.
    #3554989 (ogzi, 18.06.2008 19:36)

© 2008 - uludağ sözlük

seyir cafe başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seyir cafe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seyir cafe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli » oss mantiginin coktugu an » anima » yasayan en guzel yahudi » live at pompeii » vittoria vetra » one bourbon one scotch one beer » sirine » burn » zeki riza sporel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci