seviyorum lan var mi 

kapat
  1. isyankar kişinin sevgisini ifade ederlen kullandığı cümledir. *
    #1804017 (eurasia, 22.06.2007 03:25)
  2. erkekçe bir sevinç belirtisi.
    #1804019 (carant, 22.06.2007 03:26)
  3. turkiye cumhuriyeti icin soylenince daha anlamli olan laftir. sevmeyenlerin kafasina kakacagimiz laftir.
    #1804024 (hibinabatuta, 22.06.2007 03:27)
  4. metin milli'nin tok sesinden dinlediğimiz "seviyorum işte, var mı diyeceğin" cümlesinin daha bir yontulmamış halidir.
    #1804031 (paleface, 22.06.2007 03:31)
  5. duyulan sevgiyi soru cümlesiyle dile getirme yöntemi.
    #1804141 (limpid, 22.06.2007 04:19)
  6. SEVILECEK BIRI VAR MI GIBISINDEN BIR soru cumlesidir.
    #3695319 (bairam hoshtempo, 21.07.2008 06:16)

© 2008 - uludağ sözlük

seviyorum lan var mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seviyorum lan var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seviyorum lan var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» butun eski sevgilileri imha etmek » zollinger ellison sendromu » psikofarmakoloji » formikasyon » eti cicibebe » cesur kusku » facebook » kul yutmaz » bizimkiler » derya baykal » uyukusuz ruyasiz » aslinda bir konu var » fantom ekstremidite » i love this game » pesin edit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asfalt osman » zenci » azerbaycan milli futbol takimi » uzun suredir eh iste almayan yazar » leave me in hell » herkes mi sevgilisinden ayrildi » haykocepkin biz » annebenpenguenoldum » candan ercetin » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » bosver » eski tatar sevgili » anket yaptim mutlu oldum » sacriter » yemek yemeyince karnim acikiyor