sevgiler 

kapat
  1. zerrin ozer'in 81 tarihli, profesyonel sanat yaşamının ikinci albümü. birbirinden güzel şarkılardan oluşan çok başarılı bir albümdür ve fakat cd formatı henüz basılmadı.

albümde yeralan şarkılar;

01. yalan
    Söz: muzaffer uludag/ Müzik: Muzaffer ULUDAĞ
    Düzenleme: esin engin

02. imkansiz
    Söz: ertugrul gulec/ Müzik: Ertuğrul GÜLEÇ
    Düzenleme: Esin ENGiN

03. ayriliklar unutulmaz
    Söz: bora ayanoglu/ Müzik: Bora AYANOĞLU

04. o yaz
    Söz: bora ayanoglu/ Müzik: Bora AYANOĞLU

05. huzursuzum
    Söz: Bora AYANOĞLU/ Müzik: Bora AYANOĞLU

06. calacak ask dolu sarkilar
    Söz: ibrahim gokalp/ Müzik: ibrahim GÖKALP

07. solgun guller

08. her sey seninle guzel
    Söz: cigdem talu/ Müzik: melih kibar

09. her sonbahar

10. gurur duyarim
    Düzenleme: garo mafyan
    #1545858 (leggare, 20.04.2007 02:15)
  2. (bkz: sevgilerde)
    #1545873 (abra kadavra, 20.04.2007 02:21)
  3. basmakalip,sıradan,şablon bir söz.

kendim de kullanıyorum misal mail sonunda vs ama biliyorum kendimin de o esnadaki kırılganlığını ve samimiyetsizliğini. sevgiler ne demek. adam gibi seni seviyorum yerine sevgiler. ya da aklımdasın de, değerlisin de. işte bu yüzden genelde mutlu kalalım ya da görüşmek üzere diyorum.
    #3098487 (blonde mermaid, 05.03.2008 19:45)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgiler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunes dil teorisi » mind control » yasak kadin » crazy1girl » yarisalim kazanan kizi alsin » ihsan oktay anar » dunyanin en guzel kokulari » cunnilingus » just shoot me » gta da kazanilan parayi hayat kadinlariyla yemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci