seven hill 

kapat
  1. bir giyim mağazası.. türkiye'nin dört bir yanına yayılmasına rağmen, rağbet görmemektedir yeterince.. sloganı:
    "seven hill giy özgür ol, kendin ol" dur..

http://www.sevenhill.com.tr
    tr. yeditepe
    #397711 (agroblen, 05.07.2006 00:20 ~ 00:21)
  2. Malları kaliteden yoksun olan fakat piyasaya göre nispeten ucuz olması nedeniyle tercih edilebilecek giyim mağazası.
    #511849 (fibonacci, 08.08.2006 09:02)
  3. malları cok ust duzeyde olmasada kaliteli olan, benim begendigim modelleri ureten,benim tarzım olan marka..guneslide fabrika satıs magazası vardır.

edit:ulan sanki modacıyız..'benim tarzım'..neyse..
    #511879 (metin oktay, 08.08.2006 09:17)
  4. t-shirt lerinden kaçınınız.
    #515214 (düttürü, 08.08.2006 23:40)
  5. çok çok kaliteli olmasa da verilen parayı sonuna kadar hak eden bir markadır . kışlık sweat shirtleri uzun yıllar kullanılır . t-shirt konusunda ise pek başarılı değildir . *
    #602669 (Gerko, 03.09.2006 05:34)
  6. bir zamanlar beyaz show'a sponsorluk yapmış markadır .
    #602672 (Gerko, 03.09.2006 05:35)
  7. (bkz: istanbul) * *
    #603044 (gogo, 03.09.2006 13:23)
  8. Kaliteli olduğunu düşünülen markadır.Test aşamasındaki kazak yıllar geçmesine rağmen hala yeni ve hala sevilmektedir.
    #603052 (italiano, 03.09.2006 13:28)
  9. pahalı diğer markalara alternatif, çok fazla şey beklenmediği sürece memnun kalınacak tekstil firması.
    #737535 (zlatan1937, 14.10.2006 21:35)
  10. istanbul ile özdeşleşmiş firmadır. ama satışları fazla oduğu söylenemez ..
    #737791 (muhasebeye giris, 14.10.2006 22:40)
  11. penye eşofman, bluz, yağmurluk vb. gibi spor eşyalar üreten bir firma. yabancı ismine rağmen türk menşeli olup, adı bildiğimiz yedi tepe anlamına gelir. ürün tipi: üst-orta kalite
    #775959 (RocKLanD, 26.10.2006 12:22)
  12. 1998 yılında kurulmuş olan, örme, dokumacılık ve kot üretimi yapan markadır. bu yıl reklamlarını keremcem yapmakta.
    #1591090 (fashiondesigner, 30.04.2007 20:34)
  13. psikoloji bozan giyim markası... cidden bir gencin *mına nasıl konur çok iyi biliyorlar! gerdiniz lan beni!

sıkıyor-sıkılıyorum diye yıllardır kazak ve türü şeyler giymiyorum... cidden...
    her neyse; geçenlerde yine sweat üzerine t-shirt kombinasyonu için girdiğimde; aman allah'ım o da ne! rengi çok hoş olan bir triko... içinde de gömlek, züpper... mutlaka almalıyım, hem de v yakalı, boğazımı sıkmaz da... allaaaaah...

ve koşuyorum trikolara doğru... ama nasıl sevinçliyim, görmelisiniz... askıya asmışlar yukarı, alıyorum hepsini tek tek elime, bedenlerine bakıyorum s-m-l-xl bu olur lan, l-xl oluyor hep bana...
    hemen kabine gidiyorum üzerimdeki sweati çıkarıp atletin üzerine giyip çıkıyorum dışarı;

abla gk: puahaaaha
    gk: noldu lan?
    agk: body mi bu yoksa kazak mı?
    gk:ne diyon kızım sen ile eş zamanlı olarak aynaya yöneldiğimde aman tanrııım efektini hicaz makamından seslendiyorum...
    bildiğin üzerime yapışmış lan... hani hatunlar giyince sütyenlerine kadar belli olur ya her şey, benim de memelerim belli oluyor...

bu adamların xl kazakları body gibi oluyor arkadaş!

tamam gerilmeye gerek yok; satış danışmanı hanım kıza; bunun bir büyüğünu alabilir miyim soruma da

- üzgünüm beyfendi en büyük xl üretiliyor bu kazaklar

cevabını alınca moral yerle yeksan...

hayatımda ilk defa bir kıyafetin en büyüğü bana olmadı! neden bu seven hill denen firma üretim yapmayı bilmediği için!

ben ne şişman olucam lan! ben normal kilomdayım... yok yok aslında normal kilomdayım biliyorum ama yine de şişman psikolojisindeyim! bak bir de bunların soktuğu psikoloji ne yaptırıyor insana;
    hani şişmanım ya ben, aslında atletik bir vücuda sahibim neyse; zayıflamalıyım diye triplere giriyorum amk! bütün gün yemek yemiyorum! ama gece olunca dayanamıyorum ne var ne yok yiyorum ve üstüne daha kilo alıyorum...

siktiniz lan hayatımı; o trikonun xxl sini üretseydiniz bi yerinize bir şey olurdu değil mi!
    #4173611 (gazoz_kapagi, 02.11.2008 01:23)
  14. gerçekten kaliteli malları olan ve tercih ve taktir ettiğim marka.Ayrıca indirim dönemlerinde bedava denecek kadar ucuza alışveriş yapılabilecek markadır.
    #4174596 (A L C, 02.11.2008 05:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

seven hill başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seven hill ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seven hill nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about seven hill. Copyrights of the articles are belong to their authors.