serhat kaymas 

kapat
  1. Hacetepe meslek yüksekokulu'nun biricik öğretim görevlisi, Radyo televizyon bölüm koordinatörüdür. medya politikaları üzerine ingiltere'de doktora yapmıştır. 30 lu yaşlarda olmasına rağmen hatrı sayılır bir özgeçmişe sahip şahsiyet. kendisi fazlasıyla zekidir ve bilgilidir tecrübelerini öğrencileriyle paylaşmaktan çekinmez bölümünün iyileşmesi için heryıl bölüme bomba hocalar getirir.

Geçen yıl TRT spikerini getirmesi bu yılda bir başka ismi anılan dr. getirmişdir. * öğrencilerini hayata hazırladığı gibi dikey geçiş * yapacak öğrencilerede rehberlik etmektedir 2 yılda bana çok şey öğretmiştir DGS'yi kazanarak ankara ilef'i kazanmamda katkısı yok değildir ne mutludur öğrencilerine.

unutmadan ekleyim kendisi Ankara iletişim'i 1994 yılında birincilikle bitirmiştir.
    #2359957 (Nexagon, 22.09.2007 13:15 ~ 13:17)
  2. "serhat kaymas hayat kaydırır" adıyla anılan sevgili bilgili hocamızdır. ancak hacettepe meslek yüksekokulunu bırakıp başka bir üniversiteye dekan olma haberleriyle bizi üzen hocamızın yeni öğrencilerine de başarılar diliyoruz.
    #2816814 (mujj, 10.01.2008 12:47 ~ 12:55)

© 2008 - uludağ sözlük

serhat kaymas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serhat kaymas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serhat kaymas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » istanbul da yasama vergisi » 300 » doomsday » ozgur tutsak » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » hypostase » ayyash maghanda » hasan mezarci » the mamas and the papas » mulkiye » ne dedene nene de ne nenene dede de » calculus » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » zekeriyabeyaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » kivikocan » mehmet ali birand » atilla kart » hefeweizen » bon iver » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » green street hooligans » istersen hic baslamasin » vatan » x dogumlu olmak » don t bother me » araba arkasi yazilari » izlandanin satiliga cikmasi » mesut yar