sende mi brutus 

kapat
  1. bir türlü nerede olduğu bulunamayan bir eşyanın brütüs'te olma ihtimalini göz önüne alarak, brütüs'e sorulan soru.

- sende mi brütüs?
    + dahi anlamındaki de ayrı yazılır.
    - bırak bu ayakları nerede benim çakmağım.
    + dur kızma hemen vereceğim.*
    #1194894 (larker, 23.01.2007 17:30 ~ 23.10.2007 09:57)
  2. -sende mi brütüs?
    -ne bende mi?
    -bak salak numarası yapma bana, adam gibi cevap ver! sende mi brütüs?
    -valla ayak yapmıyom kadir abi, ne bende mi? anlamadım!!
    -bana bak brütüs, adam olacaksın, kimseyi arkadan vurmayacaksın, yarından tezi yok (bkz: sezar) ı da alıp yanıma gelip elimi öpeceksin, racona ters yapmayacaksın. anladın mı üleynnnn, yıkıl hadi!!
    #1194929 (sophie, 23.01.2007 17:36)
  3. (bkz: yigit ozgur esprileri/#2602340)
    #2602348 (kahperengi, 18.11.2007 01:38)
  4. soylenmemis bir kelimedir. sezar yaninda ozel kalem mudurumu tasiyordu ki her agzindan cikan kelimeyi not etsindir.
    #2602377 (migfer, 18.11.2007 01:52)
  5. -sende mi brütüs?
    -yok valla sezar abi, brütüs bende kalmadı dün gece. hayırdır abi niye sordun? ne yapacaksın o hıyarı?
    -ağzını burnunu kıracağım o eşşekoğlu eşşegin, orda burda sezar önüne gelene vurduruyor şeklinde dedikodular çıkarmış. hele bir elime geçsin göstereceğim ona hanyayı romayı...
    -vay şerefsiz vay. haketmiş abi o zaman. sıç ağzına ibnenin.
    #2942625 (eren569, 03.02.2008 15:15)
  6. orjinali "e due brute ?" olan tarihi aforizma.
    hibina brutus.
    #2942684 (nickimden asagi monsingiladbah, 03.02.2008 15:28)
  7. okuduğum bir karikatürden alıntı:
    (kapının önünde modern bir insan arkadasında roma lı bizim brütüs)
    - sendemi brütüs?
    + ney?
    - anahtar diyorum.sende mi?
    + he yok abi.
    #2942734 (azarath, 03.02.2008 15:38)

© 2008 - uludağ sözlük

sende mi brutus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sende mi brutus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sende mi brutus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagopa dan baskasini tanimam abi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » izlanda nin satisi » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » beziman » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » revolver » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » sekura » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » otobuste on koltukta sapitan cocuk » internet gazetesi » the day that never comes » ted bundy » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » her turlu pisirim yapilir » cok zor uyanan insan » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » icim urperdi valla » temp » bir joker olarak ergenekon » coca cola nin spermleri oldurmesi » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » dibutil suksinat » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » sucuklu yumurta yemenin faydalari » ask guldurur » rahmetli ozal i unutamamak » ceza