bugün

-kılıç kuşanandır emmi, çekil yolumdan.
edit: başlık başa kalmış.
ananııı si....km görüyon mu kötü süleymanı , atmış karıyı vuruyor mala, götleride kabak çiçeği gibi açılmış.
kim o sorusuna verilecek en güzel cevap.

+ kim oooo ?
- sarıların sülo.
-ne yaptın yeğen sen yav
sülo-sarıların sülo derler bana bu topraklarda
-sarıların mı! sarıların sülo sen miydin? bileydim valaha dövüştürmezdim sizi, şunu al, al oğlum çekilme
sülo-asa senin olsun dayı götüne sokarsın
-götüde pek kalkmış pezevengin yav!.
video da çocuğun attan inerken, çadıra girmeden önce içinden konuşması süper olmuştur.
kara cemalle amansız mücadeleden galip çıkan yiğittir, Osmancıklıdır. Destansı konuşması hala belleklerdedir;
+Amına koydum onun! Hepinizin sonu böyle olacak!
-Naaptın sen yeğen yav?
+Sarıların sülo derler baa bu toprahlarda
- Sarıların mı? Sarıların sülo sen misin? Bileydim vallaha dövüştürmezdim sizi. Şunu al, al oğlum çekinme.
+ Asa sende galsın dayı, götüne soharsın.
(bkz: hepinizin sonu böyle olacak)
+galabalık olabilirsiniz.
-ney ney? kalabamı ?
(bkz: amına koydum onun)
homeros'un ilyada elimde şuan. Akhilleus yazan her yeri sarıların sülo olarak okuyorum. bazı yerlerde çığlık attıracak kadar komikleşebiliyor. (bkz: swh)
aslı çorum'lu olup doğma büyüme parisli olan brad pittin arkadaşları arasında en beğenilen lakabıdır.
--spoiler--
-selamün aleyküm bilal emmi.
+aleyküm selam hıdır nassın?
-eyidir e nolsun be emmi..
+niye geldin la buraya?
-torpaklar için tabiyki emmi. Neye geliymki başka?
--spoiler--

yıllar geçmiş ama hala seyrederken güldüren komik video. gerçi pek bi küfürlü, ilk 20 saniyeden sonrasını seyrederken kıpkırmızı olunuyor. sarıların süloya* söylenen son cümle can alıcı, 'götüde pek kalkmış pezevengin yav'
tüccar hacı karamuratoğlu'nun dükkanının camını kırdıktan sonra belasını bulmuştur.
(bkz: süleyman sarılar)
bileydim vallaha dövüştürmezdim sizi.