salata bar 

kapat
  1. salata ve zeytinyaglilarin bulundugu, genelde tabaginiza aldiklarinizin topluca tartilip odeme yaptiginiz; dolayisiyla yukte hafif pahada agir ne varsa almayi gerektiren acik bufemsi sey
    #1267099 (nanocu, 06.02.2007 19:11)
  2. pizza hut ta da vardır bundan. çeşidi bol, güzeldir. insanın kaseye doldurdukça doldurası gelir.
    #1267144 (lilith, 06.02.2007 19:23)
  3. ankara'da şehir merkezinin uzağinda anti karizmatik bir adi olan ama ankara gazetelerinin sosyete sayfalarında sıkça adı geçen mekan.
    #1267324 (little black dress, 06.02.2007 20:03)
  4. salata severler için vazgeçilmez lezzet. hemen hemen bütün fast foodların içinde bulunan salata çeşitlerinin bir arada olduğu salata cenneti.
    #1267333 (kacak kelebek, 06.02.2007 20:05)
  5. her turlu yesilligin yaninda makarnalarinda envai cesitlerinin bulunabildigi, bildigimiz patatesi 5 farkli halde gorebileceginiz bazilari saglikli bazilari sagliksiz salata ligidir efendim..
    #1267356 (cooldiver, 06.02.2007 20:10)

© 2008 - uludağ sözlük

salata bar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salata bar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salata bar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » cirkin oldugunu kabul eden kiz » tac » it s too late » ogretmen cocugu » sozlukteyken cisin gelmesi » kuzgun » eskisehir » bininci entry » sinan engin » ati radeon hd 3850 » yahudinin tahta kilici » re re re ra ra ra galatasaray » bir gun herkes teletabi olacak » ilk ucus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » thich quang duc » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » kacik burjuva diyaloglari » istemezdim » kas gerilmesi » ne dedene nene de ne nenene dede de » yenipazar » ucak » otuz kupona alinmadi bu vatan » don demeyi unuttum » soguk espri » yaran ogrenci isleri diyaloglari » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » bir sifat olarak kazim » internet gazetesi