bugün

--spoiler--
sekiz saatten az uyursanız aynştayn olursunuz.
--spoiler--
aynen ha. yaz ikinci öğretim saat 22 ila 17 arası 19 saatten istediğin kadar uyu. zeki olmak lazım bu devirde *
demirciler sitesinde 12 saat çalışsın da, göreyim anasının am. nı onun ben.
yanlıştır. aptallık kalıcı bişey değil, uğraştığınız eylem üzerinde anlık olan kararlar sonucu ortaya cıkan hatanızdır.
derste uyurken edebiyat hocamın beni bağırarak uyandırıp okumamı tavsiye ettiği kitap. lol.
okunması gereken öğretici ve akıcı kitap. doğru tespitleri var ve doğru uygulama ile 4-6 saat uyumak mümkün.

maddi sıkıntımdan dolayı, gündüzleri bir firmada çalışıyorum ve akşamlarıda düğünlerde kameranlık yapıyorum.

gece saat 1 30 da eve girip 8 de gündüz işimde oluyorum. ilk başlarda zorlansamda vucudum alıştı.

demekki 8 saat uyumak gerçekten alışkanlıktan ibaretmiş.
Ben 12 saatte uyuyorum. Ben neyim o zaman.
On iki saat uyuduguma gore aptal degilim ama boyle bir kitap vardi arkadasim okumustu cok etkilenmis diyor filozofun birinin elinde bir bilye yaninda tas varmis uyudugu zaman elindeki bilye tasa dusuyormus uyaniyormus boyle insanlarda yasamis vay be ben diyorum uykum gelse de uyusam uyku cok guzel.
tam ortada bir vecize.

fazla uyuyan mı daha akıllı ya da idiot belirtilmemiş. inşallah gerizekalı değilimdir.
Kişisel gelişime zerre kadar faydası olmayan kişisel gelişim kitabı.

Bu kitabı okuduktan sonra da vinci gibi 4 saatte bir yarım saat uyuyan kimseyi bulamazsın.
Ortalama bir ömrün yaklaşık 10 yılının uykuda geçmesi de insan anatomisinin bir gereği.
bu kitabı okumadım ama yazarı olan şahıs çok iddialı birisi. mesela saatlerimizin yanlış olduğuyla ilgili bir teorisi vardı. neden bizler yeni güne o günün aydınlığıyla başlamıyoruz da gecenin bir yarısı yeni güne başlıyoruz. bizler sabah yatağımızdan 7-8 civarı kalktığımızda aslında o yeni günden tam 7 saat kaybolmuş oluyor. bu konuya da şöyle bir öneri getirmişti kendisi. saatlerimizde bulunan 12 yani 00.00 yukarıda değil de aşağıda olsun bu sayede biz şimdiye göre 7 de kalktığımızda havanın aydınlanmasının üzerinden fazla bir vakit geçmemiş olur. bana gayet mantıklı gelen düşünce.
Bu saate kadar oturup sabah yedide kalkılınacak olunması durumunda insanın gerçekten inanmak istediği erduş demirkıran şeysi.
Fakat yok öyle bir şey. Az uyuyup da bütün gün mal olmayanların genetiği farklıymış.
Yoktur öyle bir şey ve tüm genellemeler gibi bu da yalnıştır.

Uyku mutluluk getiriyorsa, doya doya uyunmalı!
Ben sırf 400 kalori yakmak için 10 saat uyuyorum.En azından bu bilimsel...
24 saat uyumuşluğum var, salak olduğumu şimdi öğrendim.
Neyseki ben 10 saat uyuyorum da bu sıfattan kurtuluyorum.
Yedi saat elli dokuz dakikayı istisnalar hariç geçirmeyince hangi sınıfa giriyor diye merakta braktıran sorudur.
Saçma bir itham. Bugün 9 saat uyuyarak uykumu almış hissettim. Oh negzel.
bir çeşit (bkz: mal beyanı)
Çok uyuduğumda kendimi yorgun ve afedersiniz bok gibi hissediyorum . Ama sabah erken kalkıp bir bardak siyah kahve içtiğimde ; içimdeki ses sen bir dahisin al eline gazeteni , tak gözlüğünü diyor .
Çok uyku taraftarları değilim lakin az uykuda kötü .
Başım ağrıyor , yanıyor kazan dairesi gibi ve dikkat dağınıklığına da sebeb veriyor. .
Az uyumak insanı fiziki açıdan olumsuz etkiler . Kas dokularının iyileşmesi gecikir en basitinden ...
ben bir 30 daha ekleyip standartları 38 saate çıkarmış biriyim. bu durumda 8 saat uyumadığım için çok zekiyim. kimse öldüm sanmadı fosur fosur horladığım için.
Bir gram fizyoloji , psikoloji bilmeden bilim kelam bilmeden yazılan bir zırva .

Sadece aptallar her yazılana inanır desem tam da yeri .

Azıcık pozitif bilimler yahu .
iltifat olarak alıyorum.

lan göt! her bünye bir mi sanıyorsun?

kitabı yazana soruyoruz. insanların kafalarını karıştırmak harici ne işe yaradın erken uyanmanın gerisi olarak? kısaca *?
Ben iş olmazsa abartmiyorum 11 saate fitim. Ne yapalim yani adamin uyudukça uyuyasi geliyor. Elimde degil ki bir bakmisim 12 olmus saat.
ben 10 11 saat uyurum. hey Oo aptal değilim.