sacma sapan 

kapat
  1. -abuk sabuk,tutarlılığı olmayan,dengesiz,mantıksız,düşünülmeden yapılan,geçerliliği ve doğruluğu olmayan.
    -sapan oyuncağının etrafa taş saçma-sı.*
    #181414 (asiti kaçmış kola, 19.04.2006 14:48 ~ 14:49)
  2. adı üstünde geçerliliği olmayan , inana hay ben senin beynini .... diyerek ayar verilecek tarzda olan durum.
    #678002 (kacak kelebek, 29.09.2006 18:48)

© 2008 - uludağ sözlük

sacma sapan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sacma sapan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacma sapan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umit ozat gibi orta acmak » aptal aptal » allah a sukur ateistim » adam gibi » uykuluyken goz kapaginin altina kurdan koymak » marlboro special edition icmemek » yegane » okul servisinin sag on aynasi » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » aston villa fc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci