sabribey 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 29.02.2008 08:21)
  2. hoşgelmiş, sefa getirmiş yazar. sağduyuludur, samimidir. (bkz: iyidir iyi)
    (s g k, 01.03.2008 17:49)
  3. nurculuğu övmekten, atatürk ve atatürkçüleri yermekten zevk alan yazar. aynı zamanda, amerikalı hocanın sözlükteki fahri konsolosu.
    (bkz: nurcuların cia uzantısı olması) (#3131266)
    (bkz: bediuzzaman said nursi) (#3091295)
    (bkz: ataturk u eleştirecek kadar alçalmak) (# 3109606)
    (bkz: uludağ sozluk un nurcuların elinde olması)
    (altin kafesteki bulbul, 14.03.2008 18:54 ~ 19:22)
  4. sedat özcan'a ait bir ingiliz atıydı. halen ülkemizde aygırlık yapan bin ajwaad'in ülkemizdeki ilk yavrusudur sabribey. ramadan bu safkanın amcası olur aynı zamanda.
    orjin: bin ajwaad- vicenza
    (grand ekinoks, 14.03.2008 18:58)
  5. girilerinden sözde değil özde demokrat olduğu kolaylıkla anlaşılabilen beşinci nesil yazardır. kendisi de tıpkı benim gibi ulusalcılık naraları ile kem niyetlerini kamuflaj eden, geçmişte ittihatçı hareketle bugun de ergenekonla hortlayan zihniyetin aslında sapına kadar faşist olduğu tezini savunmaktadır. kimisine göre dinci, kimisine göre yobaz kimisine göre de vatan haini. bence yuzunu batıya dönmüş gerçek bir demokrattır.*
    (complicated, 13.04.2008 18:24)
  6. fetullah gülene sempati duyan bir kişi incelenirse farkına varılır, kişisel tercihidir.
    (bahtsiz medeni, 23.04.2008 19:23)
  7. (bkz: hekimsabri)
    (bkz: eksi sözlük)

(bkz: serbest çağrışım)
    (in tyler we trust, 08.05.2008 04:10)
  8. skolastik dusuncenin esiri yazar, hoca efendine selam söyle, hocaymış efendiymiş yok ebesinin nikahı.. (bkz: hz fetos)..
    (aclik kader olamaz, 11.05.2008 23:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uc karim var size ne » asdf com » portal » performans bisiklet » deja loin » son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne » kari koca ilan edilmek » bayan parfumuyle karisan sigara kokusu » josh holloway in eski sevgilinin yerini almasi » bem kalesi » permatik erkegi » coktandir » fairuz » cirkin kadin yoktur » davul tokmagiyla polis dovmek » ablan kurban olsun sana » kadraj » asli tandogan » sominede odun yerine para yakan insan » beri uz zimme » iliski » fatih terim » jest ve mimikler » bi magnum a verdim » zardanadam » uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz » solitaire » ahmet turk » kisla muhabbeti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa