russian dance 

kapat
  1. bir tom waits güzelliği. mesela evinize saygıdeğer bir misafir gelir, ya da siz ölürsünüz, yerinize başkası gelir; çalın bu marşı, bağırın bu ezgiyi, sevin, sevdirin etrafınızdakilere. bunu repeat'e alın, ki herkesler dinlesin, tempo tutsun, coşun, coşturun.

bu parça bitse bile bitmez; döner, çalar durur öyle, sonu gelmez işte.
    #825409 (louis cyphre, 07.11.2006 03:25)
  2. daha güzeli yapılamaz denilen tom waits şarkısı.
    #3295100 (Bohemian Rhapsody, 20.04.2008 13:36)

© 2008 - uludağ sözlük

russian dance başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. russian dance ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu russian dance nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» endise » guclu olmak » theodora » brick top » telkin etmek » preces meae » meslek kurulusu » hukuksal danisman » rock station » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » basladim yurumeye » 2 puan birakmak » esek sikmek » promotor » kalbimi kirdin fredo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aslan kral in oglu » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » mudahil » chazsmyr dhuunyl » medyum » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » bir garip rap » yaz tatilini cadirda gecirmek » molly sims » the tudors » ofsayti anlamayan kadin modeli » var misin yok musun christina aguilera » july » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek