ruh hali 

kapat
  1. ruhun gün içerisindeki değişken, inişli, çıkışlı, mutlu, mutsuz halidir.
    (asiti kaçmış kola, 22.05.2006 22:35)
  2. diğer bir haliyle: halet-i ruhiye.
    (freedean, 22.05.2006 22:37)
  3. nazan oncel şarkısı.

söz ver
    a hak ver
    iş ver
    açık verme
    hep ver
    çok ver
    ver ver
    hiç boş verme
    bıktım bıktım bıktım artık
    sıktın sıktın sıktın artık
    sıktın sıktın
    hem zor kolay
    hem boş hem olay
    hiç mi ortası yok bunun
    hiç mi ortası
    onu ver
    bunu ver
    zaman ver
    az buçuk verme
    akıl ver gönül ver
    hesap ver
    hiç boş verme
    bıktım bıktım bıktım artık
    sıktın sıktın sıktın artık
    sıktın sıktın
    hem zor kolay
    hem boş hem olay
    hiç mi ortası yok bunun
    hiç mi sonrası
    (mintiminti, 06.09.2006 16:01)
  4. (bkz: halet i ruhiye)
    (faidelibilgi, 02.02.2007 13:12)
  5. insanı vezir de rezil de eden psikolojisi. güne bağlı olarak değişir, hafta başı baskının yüklendiği, hafta sonu rahatlığın bastığıdır.
    (abberline, 02.02.2007 13:13)
  6. sürekli değişir,fondaki müziğe ayak uydurur.çok hassatur kendileri..ver arkadan 50cent i ver coskuyu
    (bilgehan, 02.02.2007 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» amortisman » everything is gonna be alright » durmak yok yola devam » marsik » gecmiyor gunler » end of the beginning » uretim cini » hatirla sevgili yayindan kaldirilmali » guzellikle insan oldurmek » it s no good » zall » benn » daniel amokachi » sahin k nin soyadi » dorduncu murat » bank asya birinci lig play off karsilasmalari » happiness » memur muzaffer » yeni ilk okul fisleri » bioxcin » kendi cocugundan korkan ebeveyn » gorev yoneticisi yanit vermiyor » nasyonal sosyalist » fight club » iron man » black smoke » recep tayyip erdogan » the sahara storm » yanlarim agriyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa