reconstruction 

kapat
  1. bu bir film. kurgudan ibaret. ama öyle olsa bile acı veriyor.
    #768349 (louis cyphre, 23.10.2006 23:55)
  2. --spoiler--
    "tek bildiğim, sen benim hayalimsen, ben de senin hayalinim"

"bir an tereddüt etse, aşk yok olacaktı"

--spoiler--

ihtiyaç duyduğunuzda mıdır aşk, yoksa size ihtiyaç duyanda mı ? sadece kadınlar için devamlı yanıbaşında olmak isteği ile yapılan bir seçim, erkekler için ise aniden ve kuvvetli bir şekilde içine düşülen tatlı bir sürpriz midir ?
    #768447 (alas, 24.10.2006 00:18)
  3. türkçeye yeniden sev beni diye çevrilen film.

birfilm dağıtımcılıgını üstlenmiştir. http://www.birfilm.com/afis.htm adresinden afişini isteyip alabilirsiniz. not : ben istedim hala gelmedi gelse hediye edecektim.
    #862755 (peter pan, 15.11.2006 16:46)
  4. --spoiler--
    - ne oldu orda?
    - gencin biri işte..
    - seni tanıdığını mı sanmış?
    - hayır, beni sevdiğini sanmış..
    --spoiler--
    #862763 (peter pan, 15.11.2006 16:48)
  5. christoffer boe nin 2003 yılında cektigi film. danimarka yapımıdır. turkceye yeniden sev beni adıyla cevrilmistir. simone ve aimee rollerini maria bonnevie ustlenmis basarıyla altından kalkmıstır. duslerde yasanan bir askın oykusu sloganıyla satmıslardı bana iyi ki satmıslar.

"ben senin hayalinsem sen de benim hayalimsin"
    #1320617 (magius, 18.02.2007 20:34 ~ 20:36)
  6. sadece kurgudan ibaret, konu olarak oldukça zayıf bir film.
    #1534905 (Eqin, 17.04.2007 00:08)
  7. turkiye'de yeniden sev beni ismiyle gosterime girmis, 2003 yili, danimarka yapimi bir film.
    #1976067 (kaos, 21.07.2007 00:45)
  8. izledikten sonra aklınızdan bir türlü çıkmayan neden bu filme bu kadar taktım dedirten danimarka yapımı şaheser...
    film öylesine zekice kurgulanmış ki , size garip gelen , çözmekte zorlandığınız bölümlerin neden bu şekilde kurgulandığını anladığınızda daha önce yaşamadığınız bir duyguyu tattırıyor...
    ammie ve simone karakterlerinin aynı kişi olması (bkz: maria bonnevie), alex'in onlarla karşılaştığında bilinçli bir seçim olduğunu gözler önüne seriyor...
    #2057881 (white rabbit, 02.08.2007 18:30)
  9. cnbc e nin bir ara her ay ikişer defa yayınladığı bir filmdi, sanırım karışık bir film olduğundan olsa gerek, şahsen hala anlayabilmiş sayılmam.
    #2881964 (Disco Inferno, 23.01.2008 00:30)
  10. christoffer boe nin senaryosunu yazıp, mogens rukov ile bereber yönettiği, maria bonnevie ve nikolaj lie kaas ın başrollerini paylaştığı filmdir. danimarka da çekilmiştir. avrupa sinemasının farklılığını ve anlamlılığını kavrayabilmek adına, eşi benzeri olmayan bir yapımdır. genel kanının aksine sadece cannes da altın kamera değil bir çok kazanılmış ödülü vardır.

film müziği olarak seçilen samuel barber adagio for strings zaten akıllara zarar bir seçim olmuştur. anlatılmak istenen olgu, hayatlarımızın içinde var olan fakat sevgisinden süphe duyulan insanlar ve bu insanların bir anda yok olması halinde yaşanılacaklardır. altına imza atılası diyalogları vardır. hele ki filmin son sahnesi( adam önden, kadın arkasından yürür, şayet adam bir an dahi tereddür ederse, kadının sevgisinden şüphe edip arkasına dönerse kadın yok olacaktır) akıllarımıza verdiği zararla, hala yerini korumaktadır...

kazandığı ödüller;

--spoiler--
    cannes film festivali - 2003

altın kamera - christoffer boe

norveç amanda ödülleri ; 2003

en iyi nordik ilk film ; christopher Boe

le label regard jeune ödülü ; christopher Boe

chicago uluslararası film festivali -2003 altın plaka Ödülü ; görüntü yönetmeni manuel alberto claro

cinemanila uluslararası film festivali ; 2003 en iyi erkek oyuncu ; nikolaj lie kaas

robert festivali ; 2004 en eyi eurgu ; mikkel e.g. nielsen, peter brandt ve en iyi ses ; morten green

san sebastian uluslararası film festivali ; 2004

fibresci yılın yönetmeni ödülü ; christoper boe

sofya uluslararası film festivali 2004 büyük ödül ; christopher boe

istanbul uluslararası film festivali ; 2004 radikal halk jürisi ödülü
    --spoiler--
    #2946979 (merdumgiriz, 04.02.2008 05:39 ~ 05:55)
  11. sadece bir film ama yine de acı veriyor... ile özetlenebilecek seyirlik film simone ve aimee'nin yansımaları harika sahnebir aşkı seçtiğinizde bir hayat seçiyorsunuz ve bir bakıyorsunuz terkettiğiniz aşkınızla girdiğiniz kapı artık yok
    keşke hayatta yeniden yapılansa keşke insanlar yeni bir hayat yaratmayana aşk diyemese ve kolay kolay bir aşktan diğerine geçme lüksü olmasa!
    #3838703 (teardrop, 19.08.2008 11:38)

© 2008 - uludağ sözlük

reconstruction başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. reconstruction ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reconstruction nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» make a wish » nb » rusya milli futbol takimi » schizo » silkelen ve kendine gel » demokratik seks partisi » veritaserum » kulaga hos gelen her turlu muzigi dinlemek » en sevilen dersin matematik olmasi » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games