ramayana 

kapat
  1. hintlilerin üç büyük destanından birisidir, ayrıca din kitabı işlevi de görmesiyle birlikte, upuzun öyküsünü burada satırlara dökmek çok da mümkün değildir, fakat araklamak denilen bir şey var tabii, ne güzel.
    #1991054 (mikserde yuzen balik, 23.07.2007 08:07)

© 2008 - uludağ sözlük

ramayana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ramayana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ramayana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emily dickinson » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » atipik psikotik bozukluklar » allah » ben kimim » yapay zeka » facebook u olmayan uuserlar » artik melek degilim » konusan sisme kadin » ernesto che guevara » dogru yanlis » anton szandor lavey » herkes evine » banu alkan » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » folie a deux » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » huffas » no country for old men » can t smile without you » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » faik turun » psikasteni » jitem » zaman » telepati » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » erkek berberinin dirsege yaslamasi » hayati dogaclama yasayan insan