poi 

kapat
  1. "Poi" kelime olarak, "ipin ucuna bağlanmış ağırlık" anlamına geliyor. Bundan bin yıl önce Yeni Zelanda kabilelerinin kutsal savaş dansı olarak ortaya çıkan Poi, günümüzde bir performans sanatı. Poi, Yeni Zelanda'dan Avustralya'ya yayılmış, sonra ingiltere'de geliştirilmiş ve bir terapi metodu olarak kullanılmaya başlanmış. Yurt dışında ergenlik çağındaki çocukların sorunlarını aşmalarına yardımcı olmak amacıyla da uygulanan Poi, fit kalmanın yanı sıra, stres atmak, koordinasyon, ritim ve denge sağlamaya yardımcı oluyor. Ama açıkçası bu çalışmanın amacı her şeyden önce eğlenmek ve görsellik yaratmak. işte bu sebeple Poi, ingiltere'de underground partilerin bile gözdesi.
    Poi, hem egzersiz, hem de meditasyon aslında. Poileri çevirirken, günlük sorunlarınızdan uzaklaşıp, kafanızı boşaltmanız, hatta transa geçmeniz bile mümkün! iyi Poi çevirmenin, kişinin yapısı ve ruh haliyle de yakından ilişkisi var. Zihnin berrak olması ve aceleci davranmamak, daha iyi bir performans sergilemeye yardımcı oluyor.
    #2191786 (oksijen, 24.08.2007 19:19)
  2. Ateş ve müzik ikilisiyle buluştuğu an, tadından yenmez bir görsel şölen sunan oyuncaklar..
    yeni zellanda başlayan * bu keyifli dansın * ateşle buluşması Hindistan, Hawai ve Tayland'da gerçekleşmiş..
    Başlangıç aşamasında tenis topları ya da çorabın içine doldurulacak ağırlıklar işinizi görecektir.

(bkz: http://www.homeofpoi.com)
    (bkz: http://www.parafinn.com)
    (bkz: parafin)
    (bkz: fire poi)
    (bkz: woodstock)
    #2208478 (shibumi, 27.08.2007 13:53)
  3. http://www.poipoi.info/
    #2364892 (pammuk, 23.09.2007 03:27)
  4. bilek esnekliğinin de önemli olduğu yorucu ama süpersonik faaliyettir.
    başlangıçta,çorabın içine pirinç taneleri,tenis topları konulabilir.öğrenmesi çok zor değildir lakin,çalışma ister,bir bilenden öğrenmek ister,gelişim için vidyolar da izlenebilir.
    #2462773 (igor, 12.10.2007 22:33)
  5. ilk başlarda çok pirinç ve çorap ziyan etmenize neden olan rahatlatıcı hareketler devamlılığı imiş, bir bilene sorduk efem.
    #3054148 (kelmajeste, 24.02.2008 23:32)

© 2008 - uludağ sözlük

poi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. poi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu poi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ltd » uhde » billy corgan » cezayir in kurulusu » when the smoke is going down » mta88 » eh iste ne la » inkpinkzink » itiraf com » acc » dusunce akimi yavaslamasi » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » amasra da assagilik tecavuz girisimi » dayan koca adam » islam channel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hicbise » fetullah gulen » iliskilerde yas farki » ieva s polka » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » bu cocuk okumas » bathory » klon imhotep » venus pastanesi » cince entry yazan yazar » ergenekonu savunuyorum mutluyum » rastgele ulke saldirisi » thug life nigga » halkina kufreden basbakan » duraliminyum