pisipisi 

kapat
  1. en çok balerinlerin dans ederken kullandığı esnek ayakkabı desen ayakkabı değil bişey işte...
    #320581 (white pages, 05.06.2006 23:37)
  2. bir ot çeşidi. ilk ve orta okulda(artık ilköğreim oldu ama alışamadım) yün kazaklara ve özelikle uzun saçlı kızlara atılıp sinir katsayısını arrtıran ot.
    ayrıca hayvanlarda deri altına girerek çeşitli sorunlara yol açabilir.
    (bkz: topallık)
    (bkz: apse)
    #320604 (anthrax, 05.06.2006 23:44)
  3. (bkz: kedi)
    #320607 (baybars, 05.06.2006 23:45)
  4. bir sozluk yazari....
    #328906 (aabi, 08.06.2006 16:40)
  5. halkoyunu oynanilmasi sirasinda ayaga giyilen, corap seklinde ki ayakkabi.
    #328941 (rosie dunne, 08.06.2006 16:57)
  6. topragım yazar *,kendisine iyi bir universite dilerim buradan. *
    #329024 (optimus prime, 08.06.2006 17:41)

© 2008 - uludağ sözlük

pisipisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pisipisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pisipisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» strategy » gerdek gecesi diyaloglari » makine elemanlari » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » enkontinans » the floating head » ayak sagligi » olomuc » folie hysterique » haldun taner sahnesi onu » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » jamall » sehitlerin naaslarinin curumemesi » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » kurtler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » gidiklanma » sembiyoz » panic » evrim teorisi » kadin yonetici » densenblood » kaydirock com » dadaizm » yasamsal tespitler » kitapevi » kumpir » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » haluk bilginer » teksir kagidi