pirelli takvimi 

kapat
  1. her sene merakla beklenen kadın vücudunun sanatsal öge olarak kullanıldığı en bi erotik takvimde
    (karga, 23.02.2006 15:10)
  2. son zamanlarda sık sık bazı esprütüel kesimlere malzeme olan, gerek minimum 80 yaş, gerekse minimum 100 kiloluk afetleri seçerek kendilerine eğlence bulan insanların sıçıp sıvadıkları harika oluşum.

bir de son olarak bir tanesine denk geldim ki, bildiğimiz kamyon lastikleriyle süslenmiş...

alakalı olarak (bkz: ya ben lan neyse bir şey demiyorum)
    (bahdeniz, 23.02.2006 15:21)
  3. buradan tamamını görebileceğiniz takvim
    http://www.pirellical.com/thecal/calendar.html
    (siyabend, 23.02.2006 15:45)
  4. lassadan da beklediğimiz kültür hizmeti.
    (pilotmont, 24.02.2006 10:26 ~ 03.02.2007 22:34)
  5. sayılı ve seçkin insanlara orjinali'nin gönderildiği takvim.
    (haznedaroğlu, 24.07.2006 13:21)
  6. sadece sayılı ve seçkin insanlara orjinali'nin gönderildiği takvim.
    (bahdeniz, 16.01.2007 02:42)
  7. bayanlar icin yapılmışı daha bir şık olan takvim.
    (#1069444)
    (trixx, 16.01.2007 10:00)
  8. sayılı üretilen ve herkesin elinde öyle kolay kolay bulunmayan takvimdir. şirketler genelde iş yaptığı büyük firmalara*sayılı yollar onları da genelde müdürler kapışırmış.*
    (air20, 14.12.2007 23:35)
  9. kadınların götlerinin başlarının bolca sergilendiği,en çok erkeklerin hoşuna giden erotik takvim.
    (slywitch, 14.12.2007 23:41)
  10. kadınların güzelliklerini en güzel şekilde yansıtan, ne kadar özenle yaratıldıgını gösteren, her ay başında yeni sayfa acıldıgında "-vay be abi neler varmış şu dünyada" dedirten takvim.
    (eritrol, 15.12.2007 00:26)
  11. 2008 yılı takvimi tam bir fiyaskodur.

(bkz: bu ne lan)
    (bkz: hiç seksi değil bunlar)
    (kratostol, 04.01.2008 01:57)
  12. her sayısı ile o yılın estetik anlayışını özetleyen ve şu anda bu anlamda mükemmel bir kaynak haline gelmiş olan sanat çalışmasıdır.

ilk sayılarından son sayılarına doğru gidildikçe değişen öğelere tanıklık etmek oldukça ilginç bir deneyim olmaktadır.
    (euthanasia, 04.01.2008 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» earth mofo » unsilent storms in the north abyss » haydi hayirli traslar » magick » sevmek » msn de durusma yapmak » alesta personel » osman nuri sozkesen » mansur ark » ne desem inanirsin » neda » sigarayi birakma yontemleri » kadinlari seksi gosteren detaylardan tahrik olmak » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » so long and thanks for all the fish » munevver andac » abberline » behcet celik » aglama » amvo exe » lumpenim koyunum itaatkarim » asksiz bir omur hayal edememek » nihat dogan was here » radyo sol » why do you love me » cannes film festivali » royal abjar » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » sayisal elektronik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa