pinti 

kapat
  1. cimri.
    #39996 (kısmetsiz, 26.01.2006 23:12)
  2. argo bir kelime
    #50812 (ferrole, 03.02.2006 11:23)
  3. cömert olmayan.
    #50813 (junkie, 03.02.2006 11:25)
  4. (bkz: iplikçi nedim)
    #1250924 (Eqin, 03.02.2007 04:44)

© 2008 - uludağ sözlük

pinti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pinti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pinti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avdan koyu tumulusu » odeion » halayin soldan saga cekilme prensibi » kuyruk » yuregim yollarda » araf » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » elazig anadolu lisesi » yunus » mardan stadyumu » umit karan fatih tekke yildiray basturk » cemsbg » 1 gun gecti unutamadim seni » koyuncular » evlilik kredisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » d a » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » dendrophilia » 2008 nobel edebiyat odulu » moriye » turkiye devrimci genclik federasyonu » yaran diyaloglar » ustu paris alti amsterdam » burak erdogan » arto » ataturk un fenerbahceli olmasi » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » algolagni » bell x15 » sevgilinin zaman istemesi