pasa baba 

kapat
  1. ayhan sicimoglu'nun friends and family isimli latin müzik albümündeki birinci şarkısı.
    #3674998 (piri reis, 17.07.2008 00:21)
  2. Hulusi Kentmen gibi bir şeydir. Pos bıyıklar babacan tavırlar kızdığında karşısında durulamayacak kadar deli tavırlar falanlar filanlar
    #3675107 (karatekin, 17.07.2008 00:47)

© 2008 - uludağ sözlük

pasa baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pasa baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pasa baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » temel fikralari » paramnezi » lee ritenour » elazig da mini etek giymek » persepolis » bye yerine by diyen msn insani » sozlukteki otlar boklar » logore » florinali numuneddin » eski sevgilinin intihar mektubu » siyaset meydani » yitik cennet » sorunsal » otomatizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the bear » muzaffer izgu » goztepe » olmeden okunmasi gereken kitaplar » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » duellonun kurallari » insomni » shania twain » histeri » i love this game » deniz harp okulu » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz