parliament night blue 

kapat
  1. paket parliament ın 100s lık modeli...
    #420684 (mentor, 13.07.2006 10:28)
  2. parliament'in bence en güzel modeli. birayla vs çok iyi gidiyor. favorilerimdendir. kesinlikle tavsiye edilir hoş bir tadı vardır. bayan sigarasıyla da pek alakası yoktur parliament'in.. boğazı yakmaz, hoş tadı vardır. bir de taklidi vardır (bkz: vigor)
    #520660 (alcoholica, 10.08.2006 09:54)
  3. içimi güzel sıgaradır.
    (bkz: daha geç öldürür)
    (bkz: yersen)
    #1352898 (fatal, 26.02.2007 23:42)
  4. cok cabuk içilen sigara. bunun yaninda malboro'nun içim süresi bir ömürmüş gibi gelebilmektedir.
    #2698688 (mulayim, 15.12.2007 04:36)

© 2008 - uludağ sözlük

parliament night blue başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. parliament night blue ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu parliament night blue nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» flash bellek » asik olabilen ilginc erkekler » kerpic kerpic ustune kurdum binayi » facebook a kendi fotografini koymayan zihniyet » dogan grubunu tasfiye etmek » kizlarin asik olduklarinda yaptiklari » alvaro recoba » keci sakali » cumartesi gunu calismak » aya irini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games