bugün

kendinden mütevellit çocuklarına gelebilecek küfürlere hazırlıklı olması gereken, çok meşrep insandır.
en güzel bir şey.

onlar olmasa abazan gençlerimiz mini etek giyenlere saldırırdı. değerleri paha biçilemez.
orospu çocuğunu doğuran kaDINDIR
zavallı kadınlara söylenen söz. erkeğin içini kıpırdatan kadınlara da denir. kadın zevk almamalı diyen erkekler tarafından da denir bu laf zevk alan kadınlara.
"Orospuluğun 100 çeşidi vardır, parayla yapılanı ancak yarım tanesidir" demiş adını sanını bilemediğim bir Türk büyüğü.
akıllara -monster-(cani) filmini getirten meslek.

bu mesleği küfür olarak ona buna söylemek kolaydır ama şöyle bir gerçek vardır ki herkes şanslı doğmaz ve kimse gidip te kendi ayağıyla -orospu- olmaz.

dolayısıyla orospuluk, kaderin kurban olarak seçtiği zor ve acımasız bir meslektir.
Bazı sitelerde orospu diye bilinen fakat aslında Dur Gitme adlı bir kurban parcası. dinlenilesidir. sozleride verelim gelmisken;

Dur sakın gitme
Kal gözüm sende
Boşuna kaçma dönüşün yok
Kaçma bana gel ölelim seninle
Laşem kaldı ellere
Ruhumu ateşlere
Kefene sarıp atıver elinle
Dur sakın gitme
Kal gözüm sende
Boşuna kaçma dönüşün yok
Kaçma ne olur ölelim seninle
Laşem kaldı ellere
Ruhumu ateşlere
Kefene sarıp atıver elinle
yattığı yerden para kazandıran işi yapan kadın,
birde kendi yanlışını örtmek için çingenenin acıktıkça eski defter karıştırması gibi ortalıkta bıdı bıdı söylenip, etrafındaki herkesin eskiden yaptığı yanlışları öne süren bu yolla kendini aklayan tipler vardır onlara laf orospusu denir,
Cinselliğini kullanarak karşı taraftan çıkar sağlayan tipler vardır işte gerçek orospu onlardır kadın yada erkek farketmez.
aslında hayatı gerçek manasıyla yaşayan kişilerdir. evet gerçek manasıyla diyorum. hayatın en acı yönlerini tatmışlar, en kötü tecrübelerini yaşamışlarıdır. her gün koynuna girdiği onca adamın ağırlığını hiç bir zaman unutamıyacak kişidir.

mutlaka aranızda gidenler vardır. gidene veya gitmeyene sözüm yok, olamaz da. ancak onlar hakkında unutulan şeyler de yok değildir. kemerimizi çözer, işimize bakar, tekrar giyinip sırtımızı döner gideriz. hiç bir zaman düşünmeyiz onları...

hiç düşündünüz mü bir kız nasıl orospu olur diye? her birinin hayatı aslında bir roman konusu. kimisi ard arda tecavüze uğramış, kimisi evden kaçmış baba dayağından korkarak, kimisi erkek arkadaşına kanmış, kimisi zorla, kimisinin ilk pezevengi öz babası olmuş, kimisinin ilk erkeği üvey babası, kimisini öz annesi parayla satmış, kimisi sadece para için başlamış.

bunları yazıyorum çünkü dün bir olaya şahit oldum. çalıştığım yerde babam yaşında olan direktörüm ballandıra ballandıra anlatıyordu kendi kızından daha küçük biriyle küfür ede ede nasıl ilişkiye girdiğini. erkekliğini gösterdiğini zanneden zavallının birinin anılarıydı onlar...
sevgilisiz olanların geçici sevgilisi,

sevgilisi olanların veya evli olanların "hergün aynı yemek mi yenir" düşüncesiyle, değişik tat tattıkları kişi.

iyiki varlar, olmasalardı toplumun hali ne olurdu...
işin kompentanı olmuş meslek erbabı kişi.
dini imanı olmayan,tövbesi kerhaneyi görene kadar olan emek işçisidir.
baska erkek bulunca sevgilisini terk eden kiz başlığından yönlendirilince anlamlı hale gelen sıfat.*
işi ticarete dökmemiş olduğu halde, hayasız davranıslar sergilediği gerekçesiyle de yurdum insanı tarafından yaftalanabilen kadındır. minik bir göğüs dekoltesi etilerde kadına zerafet katarken, anadolunun bir ilçesinde gömleginin düğmesini sıkı sıkı kapatmayan kadına komsusunun misafirliğe gitmesi kocası tarafından yasaklanabilir zira o kadın mahalle kıraathanesinde coktan orospu olmustur.
Başka kız bulunca sevgilisini terk eden erkek gibi bir şeydır.
+ MUBASiR EVLADiM HAYDi EVLADiM DURUSMANiN TARAFLARiNi CAGiR ARTiK.
- OROSPUUU OROSPUUUUU..
+ YAVRUM SEN DELiRDiN Mi?
- HAKiM BEY SiRADAKi DAVA BENiM BOSANMA DAVAM. NAMUSUZ EN YAKiN ARKADASiMLA ALDATTi BENi!
hayatımda en son acıyacağım insan tipidir bu işi profesyonel anlamda yapan. o işi yapmasından ötürü değil. umrumda olmaz. ahlak polisi değilim. sevmediğim tarafları, hepsinin içinde bir ajitaston duvarı bulunmasıdır. yalandır .müşterisinden bile çok zevk alırlar o işten, yapamadan duramazlar. içine işlemiştir seks. ama sonra da kötü talihten, çaresizlikten dem vurur.
kredi kartının geçmediği peşin çalışılmakla beraber taksit durumunun görülmediği alış-veriş şeklini uygulayan hayat kadınına verilen ad.
para karşılığı seks yapan kadın.
çocuklarına edilen küfür baya yaygındır.
(bkz: orospu çocuğu)
(bkz: bitch)
kendilerini halka hizmete adamış naçizane insanlardır.

diknot: kadın-erkek ayrımı olmasın insanlar diyelim.
erkeği de vardır dişisi de.
alin teri ile para kazanan ticaret kadinlaridir.
erkeğin yüz bulamadığı kadına, intikam ateşiyle attığı ifitira; yakışıksız söz.
Allahin yardim etmesi gereken kisidir...