oriana fallaci 

kapat
  1. italyan asıllıdır. dogmamis cocuga mektup adlı kitabın yazarıdır. asıl mesleği "gazetecilik" olan bu kadın 1975 yılında kitabını yazdıktan sonra geniş bir hayran kitlesine kavuşmuş, kitabı neredeyse her dile çevrilmiştir.
    (bkz: doğmamış çocuğa mektup)
    #91277 (beelzebub, 27.02.2006 21:38)
  2. bugün itibariyle vefat eden italyan yazar.
    #638348 (diyonsos, 16.09.2006 00:07)
  3. "inşallah" adlı, zamanında lübnan'daki savaşta orada bulunan amerikan ingiliz ve özellikle de italyan askerlerinin yaşadıklarını anlatan baya kalın bir romanı bulunmaktadır.
    #2604959 (wad ar yu tolking ebat yu, 18.11.2007 23:57 ~ 23:58)
  4. komunist dişi(idi).
    #3221750 (ferrole, 02.04.2008 15:29)
  5. islam karşıtı yazıları nedeniyle kendine müslüman diyen katiller tarafından defalarce ölüm tehdidi almışlığı olan kimse.
    #3745540 (ferrole, 30.07.2008 19:53)

© 2008 - uludağ sözlük

oriana fallaci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oriana fallaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oriana fallaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgilinin dogum gunu » turgay bahadir » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum » seni ozledim oglum » dini bayramlarda esinin elini open tutsak kadin » fantastic four » sozlukteki erzincanlilar » kurt caliyor cingene oynuyor » discovery world » sozlukteki teroristler » hakkini helal et » ahlaksiz ahlakli tayfasi » otobusteki ters konuslandirilmis koltuga oturmak » engin nursani » bir kiz icin kavga eden erkekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mitch baker » kinin » parfum kullanan erkek » emine ayna » aycicegi yagi » spor yazarlari » circle of cysquatch » special place » yaran sarkilar » vaudeville for vendetta » en az uc emo dogurun » ask » bir haftada uc kez basildik ben burdan donemem » var misin yok musun yarismacilari » maxim tsigalko