orada 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir sey orada
  2. ne var orada
  3. orada olabilirdim
  4. o fil orada ne ariyor
  5. portakal orada kal
  6. sen orada ben burada
  7. orada olmayan tanri
  8. orada bir kurdistan var uzakta
  9. beni orada arama
  10. orada bir ucgen olustu

© 2008 - uludağ sözlük

orada başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. orada ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orada nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eye of the beholder » dil bilgisi kurallarinda iki nokta yoktur » rowan atkinson » the she » yanlis anlasilmamak icin kardesim diyen kiz » coca cola » kirim kongo kanamali atesi » zambrotta » nothing » zengin pici a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci