nearly insane man 

kapat
  1. benim için hep bir küçük kardeş gibi olan, bir şey anlatırsa huzur dolduğum ve ona bakınca güven duyduğum,bir insanın hayatına girebilecek en iyi düşünceli,en 'kıyamam' insan..
    ilef voleybol takımının da gözdesi ve basket maçlarında sinirlenmekte çok haklı olan bi'tanecik arkadaşım..
    #1028164 (smyrna, 20.12.2006 19:38 ~ 27.12.2006 22:14)
  2. ilef voleybol takımını kurtaran , hayatı boyunca profesyonel olarak basketbol oynamayıp ilef basketbol takımına girip normalde pozisyonu forvet olduğu halde diskalifiyeler nedeniyle pivot hem de beş numaralı pozisyonda oynayıp elinde geleni yapan, tam takımı kurtaracakken ilef spor takımlarının belası olan hakemlere takılıp beş faulle mecburen dışarı alınan, benim kadar asabi bir mizaca sahip olduğu halde bunu benim kadar belli etmeyen, benim bacanağım olan, iyiki var iyiki zamanımızı birlikte geçiriyoruz diyebileceğim kadar çok sevdiğim kardeşim.
    #1077566 (lucipher, 29.12.2006 23:14)
  3. ajansımızın en uzun boylu üyesi. sevimli, hoş sohbet kucuk eniste denilesi insan. *
    #1135858 (alfred hickorkmaz, 11.01.2007 00:49)

© 2008 - uludağ sözlük

nearly insane man başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nearly insane man ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nearly insane man nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» smellofsmyrna » uykularim delik desik » yunanistan da duzenlenen oral seks yarismasi » 27 subat 2008 galatasaray fenerbahce maci » my world » en yakin arkadasin olmesi » gerizekali sevgilim benim » hic keyfim yok » radyo aspirin » latrina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci