mutluluklar dilerim 

kapat
  1. zerrin ozer'in '84 tarihli, çıktığı dönemde çok yüksek satış rakamlarına ulaşmış olan bir albümü. boydan boya hicran boydan boya kederle dolu.

içinde yeralan şarkılar;

01 Mutluluklar Dilerim
    Söz: oguz emre/ Müzik: Oğuz EMRE
    Düzenleme: hursid yenigun

02 bir sevgili bulamadim
    Söz: selahattin sarikaya/ Müzik: Selahattin SARIKAYA
    Düzenleme : Hurşid YENiGÜN

03 oldur de kurtulayim
    Söz: Selahattin SARIKAYA/ Müzik: Selahattin SARIKAYA
    Düzenleme: Hurşid YENiGÜN

04 hasretin sanki olum

05 ben buyum
    Söz: hakki bulut/ Müzik: Hakkı BULUT

06 son mektup
    Söz: Hakkı BULUT/ Müzik: Hakkı BULUT

07 bir kuru yaprak
    Söz: orhan uzuner/ Müzik: Orhan UZUNER

08 ates dustugu yeri yakar
    Düzenleme : Hurşid YENiGÜN

09 sevmek gunahsa eger
    Söz: cavit deringol/ Müzik: Cavit DERiNGÖL

10 oldugumde mezarima gelir misin
    Söz: umit guner/ Müzik: abdullah yuce
    #1542043 (leggare, 19.04.2007 01:34)

© 2008 - uludağ sözlük

mutluluklar dilerim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mutluluklar dilerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mutluluklar dilerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» devrik cumlelerin getirdigi dayanilmaz romantizm » sen benim devamli arkadasim misin » amigo orhan » bom » ben kucuk bir cocugum » telepati » kamaron » yabanci dil ogrencilerine sorulan kil sorular » mert nobre » turkcenin yozlasmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci