muhterem fil 

kapat
  1. sözlükde 900 saat geçirdikten sonra çift görmeye başlayan hötöröt.
    (muhterem fil, 14.07.2007 23:20 ~ 18.02.2008 02:13)
  2. adına girilmiş 2. entry sahibinin nicki beni koparan yazar. hoşgelmiştir. kendi adına başlık açmıştır. helal olsun öz güven budur.
    (Carmadon, 14.07.2007 23:26)
  3. fillere çok saygılı bir hayvan sever
    ya da
    rumuz yerine adını soyadını kullanan bir yazar...
    (homeroglan, 14.07.2007 23:38)
  4. kendini hatırlatan, hatırası karşısında saygıyla eğileceğim yazardır.

(bkz: eşdeğeriyle yan)
    (stalker, 14.10.2007 01:07)
  5. gayet dokunaklı bi şarkı hakkında, son derece saf, temiz, yüreğimin derinliklerinden gelen duygularla yazdığım entryi yarraklara getirmiş, pis, terbiyesiz fildir. ben o bahsi geçen şeyin 16da 1i yüzünden bi hafta kızağa çekildim.. o fil bu tosbaa tabi hanuna goyum..

(bkz: back to black/#2642760)
    (tosbaa, 30.11.2007 16:19)
  6. (bkz: muhterem nur) *
    (mykalkan, 09.12.2007 18:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kisir dongu » zincirleme baslik tamlamasi » oscar wilde in son vasiyeti » sozlukten sikilmak » sevdiye » ayrildiktan sonra akli basina gelen eski sevgili » topu bahceden kacirinca yoldan gecenlere top demek » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » skellig » mustemilat » seni simit saraylarinda doyuracagim » yatmadan once son sozler » max payne » aktif solcularin cirkin giyinmesi » kars » uskudar ticaret meslek lisesi » sokak futbolu kurallari » islam deyince killanan insan guruhu » cildir in tarihi eserleri » mus un tarihi eserleri » bismillahirrahmanirrahim falan olmak » kurtlar vadisi pusu » jaspe » rapidshare » guzel giyinmeyi marka giyinmek sanan zihniyet » the lord of the rings » yikin heykellerimi » azrail ile satranc oynamak » prof dr ferhad nasibov a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa