mozart and the whale 

kapat

1. norveçli yönetmen petter naess'in eseri. keyfin ötesini yaşatıyor. artık; hayvanlar alemine daha sıcak bakıyorum. 'erkek değil misiniz hepiniz aynısınız' sloganlarından kendimi uzak tutuyorum. hayatımı ifade eden en güzel rakamları belirlemeye çalışıyorum. biraz deliliğin kimseye bir zararı olmadığını bilakis hayatı daha yaşanılır hale getirdiğini daha iyi anlıyorum. öyle ki, kahkahamın ekosunu bile değiştirdim. evet, bu sadece bir filmdi lakin filmler hayattan beslenmez mi?

nitekim ütopik ögeler ihtiva etmeyen, film ötesi.

son bir naçizane yorum; eternal sunshine of the spotless mind'a basabildiği kadar rakamla basar.
    #1788003 (butlan, 19.06.2007 01:46)
  2. hikayesi ve oyunculuğuyla döktürmüş film.böyle güzel sıcak bir filmin * puanının 6.9 olması ilginç.
    http://www.imdb.com/title/tt0392465/
    #1806428 (ayvirsin, 22.06.2007 17:59)
  3. kanımca pek bir güzel filmdi. oyunculuklar harikaydı. hep olsun hep izlerim...
    #1806621 (lacrimosa, 22.06.2007 18:42)
  4. Izzie: "Bak Donald, senle nereye kadar gidebiliriz hiç bilmiyorum.
    Donald: Lunaparka gidebiliriz.."
    #2746777 (endless, 25.12.2007 22:44)
  5. josh hartnett ve rodha mitchell'in harikalar yarattıgı filmdir. izzy'nin gülme efekti, donald'ın bakışları icin izlemeye degerdir. özellikle donald'ın rahatlamak icin sectigi yol ise uygulamaya degerdir.*
    filmle alakalı ön bilgi icin;
    (bkz: asperger sendromu)
    #4480009 (cnm yhaa, 06.01.2009 20:33)
  6. (bkz: mozart ve balina)
    #4934004 (yalnizligailkayakbasanastronot, 27.03.2009 21:06)
  7. hani her aşk filminde, aşkın önünde bir engel vardır ya;

işte bu filmde,

aşkın önünde hiçbir engel duramıyor.
    #5139522 (Cenaze Sigarasi, 02.05.2009 22:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mozart and the whale başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mozart and the whale ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mozart and the whale nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mozart and the whale. Copyrights of the articles are belong to their authors.