move rat 

kapat
  1. sabah,sabah gördüğüm tek çaylaktır.
    (LocK, 25.07.2006 08:27)
  2. üçüncü nesildir yazardır.
    (vera, 08.02.2007 11:19)
  3. (bkz: allahim yarattin bari takip et)
    (what is your problem 2, 10.02.2007 21:33)
  4. (#1321844)
    koparttığı* uuser sayısı 2'ye çıkmış olan yazar.*
    yarabbim de kendisini gani gani güldürsün, inşallah...

düzelti: eleman, süper reklamını yaptım, artı yağmuruna tutuldun.. ilk 10'a girersen beni de bi onurlandır*
    (jackmartins, 19.02.2007 01:45 ~ 18:18)
  5. kendisini henüz cok cok az tanımış olmama rağmen inanılmaz enrtyleri ile beni büyülemiş olan "helal olsun bea analar ne yazarlar doğuruyor?!" dediğim yazar kardeşim.
    (ruhhyy, 05.04.2007 16:22)
  6. dünün en fazla oy kullananı. basliklari alt alta okumak başlığını dün gün boyunca oylayan adam. bizde seri artılayan bir meleğimiz var sandık. hayallerimiz yıkıldı.
    (trixx, 05.07.2007 10:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ogretmene dayilanan ogrenci » ozdemir ince » avrupa edebiyati » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor » pat benatar » hakan sukur tipi cagdas forvet » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » masters of the universe » golgelerin gucu adina » desperate housewives » hasretim sarhos » erman toroglu » time zone » ozlu sozler » dave murray » arkasi » annenin olmesi » 30 days of night » yesilalic kutsal alani » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » berthe sylva » orospu cocuklari » aramis » mahir cayan » suvermez » frida » limon cicegi kolonyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa