min sik choi 

kapat
  1. oldboy daki "oh dae su" rolüyle belleklerimize kazınan oyuncu. orijinal psikopat bir tipi vardır. 62 doğumlu idi yanılmıyorsam, daha fazla filmlerde görmek isteriz kendisini.

not: ben de görüyorum ismi türkçe de komik bir duruma düşüyor adamın, yani öyle "aa sik var bak" şeklinde dalga geçmenizi salık vermem, ama geçerseniz de kasımpaşa bana her yol.
    #2288413 (paradigma, 09.09.2007 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

min sik choi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. min sik choi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu min sik choi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » tercihler mi zor oss mi » 2008 2009 sezonu fenerbahce formalari » george mccartney » cikmak » look at me meira » namazi kacirinca batiya yollanmak » fill in the blanks » anahtari mazgala dusurmek » hrant dink a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci