may the force be with you 

kapat
  1. guc seninle olsun anlamına gelen star wars repliği.
    (yandal arkeolog, 04.11.2006 22:10)
  2. jedi besmelesi
    (aksak tirtil, 21.11.2006 00:20)
  3. stv'deki versiyonu:

+allah yardımcın olsun.
    (filleri kurtaran adam, 16.07.2007 19:38)
  4. Show tv versiyonu:

+Kudret yolunu aydınlatsın.
    (Dryad of the woods, 17.07.2007 20:44)
  5. bulvar'daki versiyonu:
    - devlet bana yardim etsin

not: şaka değil... memişleri ortada kızımızın altında yazıyordu... *
    (crying clown, 09.01.2008 12:47)
  6. (bkz: may the force serve you well)
    (paradigma, 29.01.2008 23:27)
  7. star wars serisinde duyulmaya alışılan söz repliği.
    (prisoner, 09.05.2008 11:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ella » cem yilmazli turk telekom reklamlari » trabzonspor taraftari » olumcul gaflar » yaran wc kapi arkasi yazilari » cuce » insan haklari evrensel beyannamesi » eski sevgiliye sarkilar » fenerbahce galatasaray kardesligi » otobusteki insan profilleri » fuckin in the bushes » atlari da vururlar » tepesersemi » cmylmz dvd » ali sami yen stadyumu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kabal » kucukaga » fethullah gulen » cakma nostradamus dortlukleri » sazlar calinir camlica nin bahcelerinde » kani yerde kalmayacak » sozluk ne oluyor gotun basin oynuyor » kinayi getir aney » history » yagiz » abel » galapagoslu iguana » wad a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa