maximus decimus meridius 

kapat
  1. gladiator filminde russell crowe'un canlandırdığı romalı savaşçı.
    #326264 (july4th, 07.06.2006 20:21)
  2. "My name is maximus decimus meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, marcus aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."* *
    #326282 (july4th, 07.06.2006 20:26)
  3. roma imparatoruna her defasında ayar vererek zaten zayıf olan akli dengesini kaybettiren süper general,muhteşem gladyatör.
    #397992 (Disco Inferno, 05.07.2006 02:46)
  4. su replikle kalplere yer etmis karakter:
    "my name is maximus decimus meridius, commander of the armies of the north, general of the felix legions, loyal servant to the true emperor, marcus aurelius. father to a murdered son, husband to a murdered wife. and i will have my vengeance, in this life or the next."

türkçesi:
    'benim adım maximus decimus meridius, kuzey orduları kumandanı, felix tümeni generali, gerçek imparator'un, marcus aurelius'un, sadık yardımcısı, katledilmiş oğlun babası, katledilmiş kadının kocası, ve intikamımı alacağım, bu hayatta ya da diğerinde...'
    #461799 (aksak tirtil, 26.07.2006 05:41)
  5. film boyunca içten içe gülmeme sebep olmuştur, (bkz: gluteus maximus). hatta life of brian 'dan, (bkz: biggus dickus).
    #461832 (roy mustang, 26.07.2006 08:04)
  6. inglizce telaffuz edildiginde boku cikan isim ..
    #2633744 (robert terk, 26.11.2007 23:01)

© 2008 - uludağ sözlük

maximus decimus meridius başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. maximus decimus meridius ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maximus decimus meridius nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» utopya » yasayan en guzel yahudi » 2009 uefa kupasi finali » suna pekuysal » fm de federasyon tarafindan uyarilmak » fethi naci » cricket » ak parti nin gelecegine dair ongoruler » otobuste yer bulmak icin hamile kalmak » basbakan erdogan in istifasini sunmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci