matt parkman 

kapat
  1. heroes adlı dizide insanların aklından geçirdiklerini duyma yeteneği olan polis.
    #865550 (salca, 16.11.2006 01:59)
  2. dizinin en baslari: "byüffzzz, cyivvss" kafamın içinde sesler var! acep deliriyor muyum.

birkac bolum sonra: düşünce okuyorum beheyyt! hüseyin s.kerim belanı duydum onu!

ikinci sezon: zihinsel hapishane de yaratırım, babamı da kapatırım. denizden mohinder çıksa yerim, vir bi alt dudak.

ikinci sezonun devami: hah hah hayt, artık insanlara istediklerimi düşündürebiliyorum da. molly, naber kız zilli?

bu herif daha ne kadar güçlenecek be yau?
    #2615572 (double cross, 21.11.2007 22:07)
  3. --spoiler--
    pokemon gibi gelişiyor adam.
    --spoiler--
    #2615586 (paradigma, 21.11.2007 22:10)

© 2008 - uludağ sözlük

matt parkman başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. matt parkman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu matt parkman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 23 temmuz 2008 fenerbahce shakhtar donetsk maci » kezban paris te » tuncay ozkan » karagumruk cetesi liderleri ergenekon da tanik » zindanbaba turbesi » the mercury phoenix trust » coheed and cambria » shakira » activia yiyenlerin diyaloglari » alladi pulladi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci