bugün
- 295 milyon euro nerede14
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim18
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- küresel14
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması30
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması9
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- 12 mayıs hemşireler günü11
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi12
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler12
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- sari renkli seker39
- abb de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı11
- anın görüntüsü22
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular9
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan13
- türbeye gitmek11
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- yengeç burcu12
fr. camlı sundurma.
kör cahil yazar.
liseli büyük ihtimalle.
liseli büyük ihtimalle.
---alıntı---
dünyada müslümanlar, allah'ın (cc) yönlendirmesi ile yaşayan tek topluluktur.
diğer tüm insanlar, müslümanların o anki gücü ile ilgili olarak yaşantılarını sürdürür.
---alıntı---
girdisiyle gerçekten akıl durmasına yol açan yazar.
kuantum islamı gibi bir terime uyabilecek bir şey olsa gerek bu açıklama.
neymiş efendim allah sadece müslümanları yönlendiriyormuş! diğerleri de müslümanların o anki gücü ile ilgili olarak oraya çıkan etki ile yaşamlarını sürdürüyormuş.
bir nevi etki-tepki prensibi.
allah müslümanlara etki ediyor, müslümanlar da diğerlerini etkiliyormuşmuş.
yalnız anlayışın ne tarafa kaydığı da belirsizdir.
bu yorumdan allah müslüman olmayanları etkilemediğine göre o zaman allah müslümanların dışındaki unsurlarda etkisizdir gibi bir yargıya varılabilir ki allah inancına da taban tabana zıttır bu çıkarım.
yazarın düşünce dünyasındaki dalgalarda sörf yapası geliyor insanın.
kaynak:(#9814216)
dünyada müslümanlar, allah'ın (cc) yönlendirmesi ile yaşayan tek topluluktur.
diğer tüm insanlar, müslümanların o anki gücü ile ilgili olarak yaşantılarını sürdürür.
---alıntı---
girdisiyle gerçekten akıl durmasına yol açan yazar.
kuantum islamı gibi bir terime uyabilecek bir şey olsa gerek bu açıklama.
neymiş efendim allah sadece müslümanları yönlendiriyormuş! diğerleri de müslümanların o anki gücü ile ilgili olarak oraya çıkan etki ile yaşamlarını sürdürüyormuş.
bir nevi etki-tepki prensibi.
allah müslümanlara etki ediyor, müslümanlar da diğerlerini etkiliyormuşmuş.
yalnız anlayışın ne tarafa kaydığı da belirsizdir.
bu yorumdan allah müslüman olmayanları etkilemediğine göre o zaman allah müslümanların dışındaki unsurlarda etkisizdir gibi bir yargıya varılabilir ki allah inancına da taban tabana zıttır bu çıkarım.
yazarın düşünce dünyasındaki dalgalarda sörf yapası geliyor insanın.
kaynak:(#9814216)
alevileri din düşmanı olarak gören yazar nedenini sorduğunda sie köpek diyor entresan. Sözlüğe yazar alımlarında ıq oranına da bakılması gerekıyor artık sanırım.
(#10075898) yarmıştır resmen. inanarak mı yazmış ironi mi yapmaya çalışmış anlayamadım ama güldüm ağlanacak haline. zira 1700 lerdeki gücümüze geri dönmekten falan bahsetmiş.
(bkz: ya tarih bilmiyorsun ya dayak yememişsin)
(bkz: ya tarih bilmiyorsun ya dayak yememişsin)
(#10081712)
misak-ı milli'nin ne olduğunu bilmeyen. o toprakların bağımsızlık savaşından çok daha önce 1. dünya savaşı yıllarında kaybedildiğini bilmeyen bir yazar.
genel kültürsüzlüğüyle maşşallah diyoruz. hey maşşallah!
misak-ı milli'nin ne olduğunu bilmeyen. o toprakların bağımsızlık savaşından çok daha önce 1. dünya savaşı yıllarında kaybedildiğini bilmeyen bir yazar.
genel kültürsüzlüğüyle maşşallah diyoruz. hey maşşallah!
biyolojik yaşını bilmem de zeka yaşı 15'den fazla olamayacak, bol miktarda içinde atatürk, laiklik vesaire geçen başlık açan, bu başlık açma işini görev edinmiş ve sırf başkalarını uyuz edebilmek için mantık aramadan bu başlık açma işine kendini adamış şey, canlı, varlık, bilmem ne... (bkz: buna yazar diyene kafa atarım)
bir ihtimal daha var; millet şakirt tayfasından nefret etsin diye bilerek numara yapıyor da olabilir. biraz düşününce bu gerçek olamaz diyor insan. (bkz: kabus)
"kamal atatürk'ün üç amerikalı gazeteciye yahudi olduğunu söylemiştir" diyebilecek kadar ezik. bunu insan yerine koymak insanlara; hayvan yerine koymak hayvanlara; bitki yerine koymak bitkilere; bakteri ve virüs yerine koymak bakteri ver virüslere sövgüdür.
arkasında duramadı. giri silindi. ekran görüntüsü bile alamadık.
(bkz: müslüman ahlakı)
düzeltme: yok la buradaymış (bkz: #10080991)
arkasında duramadı. giri silindi. ekran görüntüsü bile alamadık.
(bkz: müslüman ahlakı)
düzeltme: yok la buradaymış (bkz: #10080991)
(bkz: yavşak mı canın sağolsun)
adam değildir. ilk defa sözlükte bir kişiye bu tarz konuşuyorum, adam değildir.
burayı ne zannetmiştir bilemem, kimdir nedir bilemem. ama adam olmadığını 3 entry okursanız anlarsınız.
içerisinde insanlığa, müslüman olmayan kişilere karşı bir nefret vardır. ve sizi temin ederim, bu adama yetki verilse; hitlerden bir farkı olmaz.
burayı ne zannetmiştir bilemem, kimdir nedir bilemem. ama adam olmadığını 3 entry okursanız anlarsınız.
içerisinde insanlığa, müslüman olmayan kişilere karşı bir nefret vardır. ve sizi temin ederim, bu adama yetki verilse; hitlerden bir farkı olmaz.
troll olup dikkat çekmek isteyen , zekanın zerresi olmayan yazar. diğer trollerimizin bi şanı var bu pek bi aşağılık.
(bkz: #10085739) zekasına hakaret etmeye düşünüyordum bu yazarın aslında. "sonra dedim hakaret edecek zeka mı var lan bunda ? " siktir ettim.
ağır şakirt..bu tanımın nik altına yazılacağı 3-4 kişiyle beraber.
değil bilmemne sözlük, dünyanın hiçbir yerindeki hiçbir çeşit ateist, satanist, alevi, süryani, ermeni veya yahudinin kendisiyle hiçbir konuda boy ölçüşemeyeceğinden emin, arkasında 80 küsür senelik zorlama tarih değil bin küsür senelik cihad ruhunu hisseden müslüman.
(#10089186)
kendisini cennet cehennemden sorumlu melek zanneden zat. islam hiçbir zaman mantıkla açıklanabilecek ve anlaşılacak bir din olamayacak. sizler yüzünden.
yobazlığından, kara cahilliğinden nereye saldıracağını şaşırmış, nick altıma dadanmış. ben de dadanayım dedim. dadadadadana. aynen öyle son 2 hece gibi.
kendisini cennet cehennemden sorumlu melek zanneden zat. islam hiçbir zaman mantıkla açıklanabilecek ve anlaşılacak bir din olamayacak. sizler yüzünden.
yobazlığından, kara cahilliğinden nereye saldıracağını şaşırmış, nick altıma dadanmış. ben de dadanayım dedim. dadadadadana. aynen öyle son 2 hece gibi.
kendisini tanrı zannediyor bu çocuk kanımca. ulan sana ne her-alemin dininden. çıkmış alevilik hakkında yazıyor. çok açıklayıcı oldun vallahi.
pekte takılmaması gereken yazar bozuntusu.
pekte takılmaması gereken yazar bozuntusu.
az önce seri artıladığım yazar.
arkasında hissettiği büyük şeyin cihad ruhu olduğunu zanneden yazar.
(bkz: sana çok kötü bir haberim var ama söylemem)
(bkz: sana çok kötü bir haberim var ama söylemem)
0-6 yaş grubu zekaya sahip olduğunu düşündüğüm boş yazar. yılbaşı kutlamasını islamiyetle, küçük düşmekle bağdaştırmış. (bkz: sesli güldüm) normalde kaale almazdım da, bir cümlesi dikkatimi çekti, 15 senedir avrupa da yaşıyormuş. hem medeniyetin ve aydınlanmanın beşiği avrupa da, modernizmin insana sunduğu her rahatlığı yaşayacaksın, hem de buna rağmen bu kadar örümcek beyinli olmayı başarabileceksin. bravo valla zor iş. demek ki avrupa her odunu yontamıyormuş.
atatürke laf atarak sözlükte popüleritesini artırmaya çalışan klavyeye dokunur.
Müslümanlığı güzel yaşadığını tahmin ettiğim yazardır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar