maraba televole 

kapat
  1. (bkz: levent kırca)
    (Sin..., 09.06.2006 04:20)
  2. ali sami yen stadı'nda ki bir yardım maçına gelen maradona'ya* maç sonrası gittiği eğlence mekanında tele vole ekibi tarafından zorla söyletilmeye çalışılan "merhaba tele vole"nin arjantin versiyonu...
    (TTTDDD, 05.07.2006 02:52)
  3. topluma zehirin yeni yeni verilmeye başlandığı dönemde yaygınlaşan ve herkesin diline yerleşen aptal söz.
    (ireland, 05.07.2006 02:58 ~ 03:18)
  4. (bkz: merhaba televole)
    (BerAent, 12.06.2007 15:45)
  5. necip türk milletinin, kamerayı bulduktan sonraki ilk cümlesi.
    (cemvscem, 20.06.2007 22:25)
  6. EKRANLARIN BiR ZAMANLAR VAZGEÇiLMEZ SLOGANIYDI.

BU SÖZ TAM OLARAK SÖYENDiKTEN SONRA LEVENT KIRCA VE ONUN ARKASINDA DURAN MAHALLE ARKADAŞLARININ "i AH HAHAHA" TARZINDA BiR GÜLÜŞÜ VARDI Ki ŞU ANA KADAR TÜRK TELEViZYON TARiHiNiN GÖRDÜĞÜ EN iÇTEN GÜLÜŞLERDENDi.
    (micro cuts, 31.07.2007 16:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mamba » adalet emiri » borda atisi » converse e conserve diyen zihniyet » sevgilinin striptizci olmasi » yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami » inquire » uludag sozluk bayan voleybol takimi » adnan menderes » inegol » the incredible hulk » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » filthy whore » tuhaf » adam sandler » bucak kalesi » tel toka » ozdemir ince » unutulmayan dizi replikleri » punch drunk love » aforizmalar » iceri penetre etmek » dilekce canavari » boyle kaderin » hasan » obur dunyanin default lisani » ask oldurur » the joker » norvecli balikci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa