maradona 

kapat
  1. (bkz: diego armando maradona)
    (kafayiyedim, 30.07.2006 19:39)
  2. cem yilmaz'ın hokkabaz filminde en samimi arkadaşına taktığı lakap.

---------spoiler----------

özlem tekin: neden maradona diyorsun ?
    cem yılmaz: 10 numara arkadaş olduğu için..

---------spoiler----------
    (salca, 22.10.2006 20:26)
  3. (bkz: maraba televole)
    (tankut kabza, 22.10.2006 20:28)
  4. #1759682 nolu entrisi ile beni kahkahalara boğan espritüel yazar.
    (hoporlo, 18.06.2007 00:17 ~ 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» joker » kabatas zeytinburnu tramvayi » kaplumbaga cuku » lewes » abdullah gul un sovalye olmasi » ahi mesut » kaderimin oyunu » saman nezlesi » sorma » satanic victory » kirik yelken » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » david villa » bugulu atlas » superstar » itiraf com » ogretmene dayilanan ogrenci » adana kalesi » saeglopur » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » supriz yapmaktan hoslanan erkek » egypt central » inquiry » seks i izdivac » bir sevgilim vardi » ters turnike » 1908 » kremasyon » nilinci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa