malkavian 

kapat
  1. camarilla birliğine dahil olan 7 vampir klanından biridir. malkav caine tarafindan delilikle lanetlenmistir,diğer vampirlere dahi korku salan bir klandır. malkavianların hemen hepsi deli denilecek kadar davranış bozukluğu sergiler fakat delilik onlar için bir armağandır.Çünkü bu onları hem aptal hem de en bilge kılar.ne zaman neye tepki verecekleri pek bilinmediği için dikkatle yaklaşılmalıdır.
    #476117 (tribalenfeksiyon, 30.07.2006 08:15)
  2. oynatması en zor klanlardan biridir. başlarken en az bir psikolojik hastalık seçmek zorunludur. hakkıyla oynatıldığında hem diğer oyunculara ve storytellera hem de oynatana müthiş keyif verir.
    #478184 (shakesbeer, 30.07.2006 21:54)
  3. televizyondaki spikerle bile kavga eden bir acayip ırktır. vampire the masquerade 2 bloodlines'ın olmazsa olmazlarından.
    #1060150 (gothic evil, 26.12.2006 17:11 ~ 17:12)
  4. muhattap alırken dikkat edin, hatta direk kaçın *. kendisini, çocukken ölen ve tuvalete attığınız japon balığınız olduğuna inandırabilir. hatta oraları nasıl çok özledim seni vs. muhabbetine sokup iyice şapşal duruma düşmenizi sağlar.
    (bkz: vampire the masquerade bloodlines)
    #2966516 (khan, 07.02.2008 17:55 ~ 11.02.2008 21:32)

© 2008 - uludağ sözlük

malkavian başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. malkavian ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu malkavian nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mal misin birader » registry » zekeriya oz » venividivici » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » fethullah gulen in abd vatandasi olmasi » iddia oynayip parayi vuracagini iddia eden baba » dugunden nefret etmek » turkiye nin silah bagimliligi » signomi » rs ne la » 26 ekim istanbul halisahada futbol zirvesi » pelin onay » potansiyel girisimci » ozlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gormeden once olmeniz gereken 101 sey » tarsus teknik egitim fakultesi » sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz » sozlukte takim kurup milli takim yerine oynamak » buyuk yasa ragmen cizgi film izlemek » battlecast primetime » trumanshow » 11 haziran 2010 » recep ivedik e okuz gibi gulen erkek erken bosalir » moderasyon uyuma yazarlara kavurma » mlxxi » pocket phone » sevismek istemeyen erkek » turkiye sosyalist cumhuriyeti » mendub