maalesef ermeniyiz 

kapat
  1. Yıldırım Türker'in "Bugün Kürt olarak bilinen hatta hatta şöyle söyleyeyim, Kürt Alevi olarak bilinen birçok insan da maalesef Ermeni dönmeleridir" diyen turk tarih kurumu ya da tarihi tahrif kurumu (TTK) Başkanı Yusuf Halaçoğlu'na 28 Ağustos tarihli radikal gazetesinde verdiği cevaptır.

yazının tamamı http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=231089 adresinden okunabilir.

(bkz: maalesef ermeni)
    (bkz: hepimiz ermeniyiz)
    #2212653 (apatheticfrog, 28.08.2007 00:33 ~ 00:35)
  2. (bkz: hepimiz faşistiz)
    #2212664 (alijunzade, 28.08.2007 00:35)

© 2008 - uludağ sözlük

maalesef ermeniyiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. maalesef ermeniyiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maalesef ermeniyiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tayvan » oldversion com » metallica metalcisi » randy pausch » sozlukle ilgili istekler » t box » yaran ogrenci isleri diyaloglari » bir aslan gordum elli metre » nuclear assault » ilk insanlarin maymundan geldigi gercegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci