luis miguel 

kapat
  1. ispanyolca klasik pop müzik parçalarını başarıyla seslendiren şarkıcı. Kendisine ait olmasa da parçaların aranjmanları çok sağlamdır. Zamanında "sevdiğim şarkılar" albümü çıkaran Yaşar isimli şarkıcımızın da, bu albümdeki kendine ait olmayan "benim bütün dualarım seninle *" şarkısının aranjmanı luis miguel'in yorumundan çalınmıştır.
    #1110099 (mikrop, 05.01.2007 16:28)
  2. (bkz: historia de un amor)
    #2098819 (kabaktadi, 09.08.2007 13:24)

© 2008 - uludağ sözlük

luis miguel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. luis miguel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu luis miguel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» internet cafede milleti izleyen cocuk » dd verni » bugra kilicak » sandcastles in the sand » ankara 19 mayis stadyumu » shaun wright phillips » 2 ekim 2008 galatasaray ac bellinzona maci » nolur nolur nolur » mizah dergilerinin tayyip erdogan a ayar vermesi » seytanin fisildadiklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games