lose me 

kapat
  1. süründürücü bir denali parçası.

farther leads to you
    sink and whine
    livid cries
    i'm still in line
    lose me
    i cling to this
    i know it's on you
    it's around
    this time i will be calm
    see it in time
    as far as i know
    you will be with me
    as i whine
    #1232592 (ceviz agaci, 30.01.2007 14:57)
  2. öldürmez, süründürür.
    " as far as i know
    you will be with me
    as i whine "
    #3533790 (witch, 13.06.2008 16:45)

© 2008 - uludağ sözlük

lose me başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lose me ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lose me nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki rizeliler » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » yabani » alanur ozalp » dunyanin en korkulan taraftari » revenge » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » babam cok zengin benim » avon urunlerini satan kiz » fener sozluk » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » nights in rodanthe » mottoman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sualtu housing » ornenando » kalimerhaba radyo » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » ismail turut » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » yaz demedim » bir populer kultur magdurunun ruyalari » o yazar benim » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » gunce » xcr7 » seray sever » 45 lik » el feneri