little richard 

kapat
  1. rock and roll muzigin elvisten sonraki en iyi temsilcisidir. tavsiye edilen sarkilari için

(bkz: long tall sally)
    (bkz: twist and shout)
    (bkz: tutti frutti)
    #953771 (MeLaNKoLiK, 05.12.2006 16:52)
  2. lucille şarkısı da bu beyefendiye aittir. ilginç peltek bir tarzı vardır: "luffsiğğl" şeklinde.
    #1314013 (martin edilen, 17.02.2007 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

little richard başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. little richard ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu little richard nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lanli lunlu baslik ekolu » turk silahli kuvvetleri » yildirim demiroren » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » sozluk yazarlarinin itiraflari » philosophia » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » yaran msn diyaloglari » zombie inc » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » vicortus » 128 » adiyaman » zwh » nurettin veren » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birinin gogsune yaslanip aglamak » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » takvim i vakayi » sarhos » berna ozturk » hugo lloris » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » masumiyet muzesi » adim adim ibnelik » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » truva kanyak » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » goncagul sunar