lilium inter spinas 

kapat
  1. 5. nesil pırıl pırıl, sevgi dolu yazar. yolu açık olsun her daim. hoş gelmiş, safalar getirmiş.
    (aman heri, 10.01.2008 02:53 ~ 20.01.2008 06:07)
  2. aramıza hoş geldin diyor bol şukelalı entariler diyoruz.

(bkz: emeğe saygı)
    (bkz: rep to rep)

(bkz: gelir gecelerden koşarak sesin) * *
    (lost control, 10.01.2008 05:52 ~ 13.01.2008 10:34)
  3. hoşsohbet eglenceli yazar. öyle hassas öyle hem kardes hem baba gibi ki konuşurken ne derseniz deyin yanlış anlamayacagından eminsinizdir. sabahın köründe gecnin otunda demeden dinler anlatır çoşturur sizi. entryleri öpülesi alına koyulası sıcacık insan.

fondipnot: headbang yaparken arada göbek de atabilecek kişilik.
    (what if, 13.01.2008 07:27)
  4. adı * latince * olan yazar..
    (hefeweizen, 13.01.2008 07:29)
  5. a Deucalione
    Actibus immensis urbs fulget massiliensis
    Ad litteram
    Ad nauseam
    yaşasın ankaragücü *

saçmalamamı sağlamış yazar.
    (atxaga, 13.01.2008 08:16 ~ 08:17)
  6. Oy, lilii... vahşi bayırların marali...*
    Oy, lilii... saçları fırtınayla tarali...
    Sen de böyle gider miydin yıldızlar ülkesine?
    Lilii Abdesti Van gölünde Alır idi
    Oy, lilii oy... can evinden yarali...
    Garip bitlisimin üzgün örtmeni..
    *
    (yureksagda, 13.01.2008 20:08 ~ 20:09)
  7. van gölü Kıyısının çiçeği, oy lilii..
    Deli-dolu heyecan, oy küçük hoca..
    Göğsümde bir sevda kelebeği,
    şehr-i bitlisin masumu, guzel hoca..

(bkz: hosgeldin)
    (yureksagda, 13.01.2008 20:18 ~ 14.01.2008 01:01)
  8. bünyesi sağlam yazar, saatlerce uyumayıp ardından 1-2 saat uyuyarak ve de bunu senelerdir yaparak hayatını devam ettirmekte, yaklaşık olarak da haftada bir kez uzun bir uyku çekmektedir. diğer yönlerini anlatmaya kalkışmıyorum zira kelimeler gerçekten kifayetsiz. çok denedim ama asla yaklaşamadım bile onu anlatabilmeye * .
    (twilightismyrobe, 14.01.2008 02:12 ~ 17:01)
  9. Sana gelmek hüzün kokan dağlardan geçse üşüyen sadece ısıttığın ellerim olurdu .
    Bilirsin üşümüşlüğüm Sen'den Ya aç kapıyı al içeri yak içimi o kömür siyahı gözlerinin derinliğinde ,Ya da Sarıl ; istemeden ,umursamaz ikinci el bir battaniye serinliğinde ... * * Dokunsam susarsın , konuşsam sessizlik, yüzünde hep bir hüzün Asma artık suratını dokunduğun bu insan özlemini duyduğun saf ve temiz Senin Köyün... * *
    (yureksagda, 18.01.2008 03:24 ~ 07.03.2008 15:53)
  10. (bkz: anadolu görünümlü trakya delikanlısı)
    (irishstorm, 19.01.2008 20:14)
  11. yeri geldiğinde halay bile çekebileceğini bizlere (herkese değil) göstermiş yazar. *
    (lost control, 03.02.2008 16:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » josh sensin holloway da sana girsin » huzur » zulfu kakullerin amber misali » pinocchio » hitman » eli yaninca aklina cehennem gelen insan » bedava video » nerelere dustuk yavv » pir sultan abdal » kutahya ali gural lisesi » xolott » entry yi gondermeden once s leri dolar yapmak » baba ile diyaloglar » gundi » lafini sasirmak » major ton antipatisi » aylin aslim » gotu basi dagitmak » popoyu mentollu mendille silmek » 7 mayis 2008 real madrid barcelona maci » alpet torojet » ayni anda regl olan kizlar » cagla kubat » hipokondriyak » kimsenin bilmedigi gruplari dinliyorum tribi » ssm » martin keamy » turkiye nin kurtce sarkiyla eurovision da temsili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa