lilithhh 

kapat
  1. bir sozluk yazari *
    (aabi, 12.05.2006 17:50)
  2. Aynı zamanda Hz. Adem'in ilk eşinin adıdır.Lilith Adem ile eşitlik konusunda atışmaları sonucu sürülmüştür..
    (nukleermalkav, 12.05.2006 21:03)
  3. .....Hayat bir defa ele gecer ki kus kadar hafif saniyeler kadarda kısadır. Sendeki saklı kalmış seni ortaya çıkardığı için sevebileceğin birini bulabiliyorsan, bulmalısın. Ancak bir yerlerde onu bulmayı umuryorsan yanlışın var. Çünkü ummak karşıdan karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benziyor. Sen bekliyorsun ancak nehir hiçbir zaman durmuyor. Ve hayatında gülerek başladığın bu bekleyiş gözyaşlarıyla son buluyor. Bu bekleyiş ve son buluş okadar hızlı gerçekleşiyor ki geriye dönüp bakacak zamanın dahi olmuyor. Oysa ki ne hayaller ile başlamıştın bu umuda;
    (lilithhh, 30.07.2006 19:48 ~ 19:49)
  4. '''Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırladı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevdigiyi anlatmalarını, sessizce, içim acıyla kaynayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyi veya kötüydüm; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden.
    Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. "Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum. Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum. Çocukluğumun o güzel bahçesini." Böyle derdim onlara ama yinede ararlardı beni... Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim... O, yedek sevgili
    (lilithhh, 30.07.2006 19:50)
  5. (bkz: lilith)
    (benden yazar olmaz, 30.07.2006 19:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adalet emiri » faruk ayakkabi » basortulu kizlar kasedimi almasin » betty puf puf » lewes » yagibasan medresesi » irlanda edebiyati » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » ersin karabulut » sevgiliyle uyumak » kirli yuzlu melekler » what the fuck are you talking about » koko » hizirla kirk saat » ismet berkan » the joker » galata kulesi » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » bulutsuzluk ozlemi » elektra » eternal wait » pat benatar » tickle me elmo » aforizmalar » arsonists get all the girls » komedi dukkani » haybeden gercekustu ask » igrenc basliklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa