lezzet sirrinin salca ve sogandan ibaret olmasi 

kapat
  1. annemin yemeklerini çok severim. lan nasıl oluyor da bu kadar lezzetli oluyor diye büyük bir merak kapladı içimi. gittim bigün izlemeye. baktım hiç bi özel baharat yada bi pişirme tekniği falan yok. basıyor salçayı soğanı o kadar. büyük bir hayal kırıklığı yaşadım denebilir. sırrın tamek salça ve kuru soğan olduğunu öğrenmek yemeklere olan heyecanımı azalttı. zayıfladım. sıfır beden hastası oldum.
    #3692001 (macerayisevenadam, 20.07.2008 16:40)
  2. eksik önermedir çünkü bu ikiliye kimyon çok yakışmaktadır.
    #3692038 (AeroZeppelin, 20.07.2008 16:53)
  3. (bkz: anne sevgisi tabii ki olm)

bu arada
    (bkz: kırmızı biber nerde lan)
    #3692058 (yoga yapan mistiq kedi, 20.07.2008 16:58)
  4. aci olmayan gercektir. zeytinyağlı fasulye yaparkene canım anam, onun sosu vardır boyle zeytinyagında kavrulmus sogan, domates ve salcadan olusan, ona banmak ekmegi off off...
    #3692081 (Xasimus, 20.07.2008 17:03)
  5. sozlugumuze %50 tat katan kisinin salca oldugu anlamindadir.
    #3692101 (papagan, 20.07.2008 17:07)

© 2008 - uludağ sözlük

lezzet sirrinin salca ve sogandan ibaret olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lezzet sirrinin salca ve sogandan ibaret olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lezzet sirrinin salca ve sogandan ibaret olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» girisi guzel olan sarkilar » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » hilton » halk ekmek sirasinda meksika dalgasi yapmak » viski bardagina cay koyup resim cekinmek » iktidarsiz jigolo » gelecegin meslegi » bir boka benzemeyen minimal siir » 60 yasindaki kelebek » olurmuuu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games