leziz 

kapat
  1. Editörlüğünü mine bursa'nın yaptığı yemek dergisidir. 6 Aydır yayınlanmaktadır.
    #518953 (miksaj, 09.08.2006 21:43)
  2. lezzetli olan bir yemeği nitelemek için kullanılan sözcük.
    #1208049 (tabuttamenemenyapanimam, 26.01.2007 01:22)
  3. lezbiyenlerin dergisi için enfes bir isim olabilicek başlık. *
    #1208082 (ireland, 26.01.2007 01:30)
  4. (bkz: tobe tobe)
    #1232555 (roulette, 30.01.2007 14:45)
  5. aylık yayınlanan bir mutfak, yemek dergisidir. merkez dagitim tarafından dağıtılmaktadır.
    #1655049 (tabuttamenemenyapanimam, 17.05.2007 20:01)
  6. genelde cümle içinde kullanılışı...

-yemek nasıl olmuş hayatım?
    -hmm...leziz ! (imalı)

bu diyalog kişinin amaç ve zihniyeti çerçevesinde..

-kocacım lezmiyiz.. :S neden böyle bir kelime kullandın ki şimdi ???
    -ne o bakıyorum telaşlandın.yatılı kız lisesinde okumuştun dimi karıcım ?
    -ben ee..sey..
    - ....

şeklinde de gelişebilir.
    #2725545 (N o S, 21.12.2007 14:51)
  7. yeni bir karma puanı. 728 seviyesinde görülmekte. diğerleri için:

(bkz: karma listesi)
    #3226050 (notrinova, 03.04.2008 19:00)

© 2008 - uludağ sözlük

leziz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. leziz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu leziz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkek dusmani erkek » tabuttamenemenyapanimam » ayazaga garajina gider » destere » hayat » fasist olmakla ovunen ilginc bunyeler » kemal unakitan in sozluk moderatoru olmasi » olumleri kaniksamak » malcolmriver » past perfect tense » yaran youtube yorumlari » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » dincilerin mini etek korkusu » ziya sengul » demleme cay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saboo » gecmisle hesaplasmak » ahmet altan » abi yenge de erik gibiymis kutur kutur » bir haftada uc kez basildik ben burdan donemem » daniel gonzalez guiza » izlenesi youtube videolari » myspace » already » st gallen » seytan diyor ki yanas ona » gemological institute of america » tahtirevan » adidas superstar » ailesinin dibinde namusuyla abazalik yapan erkek