lakko 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.

hoşgelmiş.
    (arude50, 03.07.2007 12:36)
  2. bir kaç entrysini inceleyince acayip hoşuma giden şeyler yazar.

devam et böyle.
    (arude50, 03.07.2007 12:37)
  3. bir yerlerden tanıdık bir yazar ama acaba gerçek olabilir mi tam olarak bilinmiyor... tanıdıksa nerelerde olduğu merak ediliyor.bize ulaşmasını temenni ediyoruz. eğer kendisi bu entry'i okumazsa , okuyan, tanıyan, bilen birilerinin insanlık namına kendisine haber vermesi rica olunur.
    (antuza, 04.07.2007 23:43 ~ 23:47)
  4. bu nick bana hiç yabancı gelmedi ama hadi bakalım. kayıp okurlardan birisi olma ihtimali var kendisinin. kendisini görenlerin, duyanların bir mesaj yoluyla bana ulaşmasını rica ediyorum.

not : antuza da benzerlerini yazmış. demek ki bizim için önemli birisiymiş. dikkate alınması umudu ve dileğiyle.
    (selc, 04.07.2007 23:46)
  5. gelen her çeşit * * * mesajlara canı gönülden cevap yazan,unutulmayanları unutmayan yazar.
    (lakko, 05.07.2007 00:22 ~ 00:27)
  6. ismiyle serbest çağrışım yaptığımda vakko gibi sevdiğim bir markayı akla getirmiş, hoşa giden entryleri ile devamlılığını dilediğimiz, yeni yazarlarımızdan. hoşgelmiş.
    (aura, 05.07.2007 18:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kil donmesi » brandon lee » sound enhancer » aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » amerisyum » vecihi » roket takimi » butun gun msn de takilan tipler » nat » murat celik » adana muzesi » risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak » murat mentes » mirage monster » sef buna bir goz atsan iyi edersin » gumushane nin tarihi eserleri » gemerek in tarihi eserleri » haziran » beylikduzu » eksi kaca kadar kojiro hyuga » mahrem » salca » ve geppetto tayyib i yaratti » terakkiperver cumhuriyet firkasi » turkceye giren yabanci kelimeler » ii elizabeth » alternatif var misin yok musun hareketleri » camilla » bulasik makinesinde ispanak yikamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa